U umut özay Hectopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 159 5 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar, benim şu anki PC de 3 inç HDD var fakat ben SSD alacağım ama alacağım SSD 2.5 inç. Bu bana bir sorun yaşatır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2021
Arkadaşlar, benim şu anki PC de 3 inç HDD var fakat ben SSD alacağım ama alacağım SSD 2.5 inç. Bu bana bir sorun yaşatır mı?
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 5 Ağustos 2021 #2 Sorun yaşamazsınız her türlü sabitlersiniz.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.347 Makaleler 8 Çözümler 179 5 Ağustos 2021 #3 Ne gibi bir sorun bekliyorsunuz? Hız kaybı gibi mi? Dahada belirtir misiniz? Onun dışında Windows'u SSD'ye kurarsan sorun olmaz
Ne gibi bir sorun bekliyorsunuz? Hız kaybı gibi mi? Dahada belirtir misiniz? Onun dışında Windows'u SSD'ye kurarsan sorun olmaz
U umut özay Hectopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 159 5 Ağustos 2021 #4 XPLSG dedi: Ne gibi bir sorun bekliyorsunuz? Hız kaybı gibi mi? Dahada belirtir misiniz? Onun dışında Windows'u SSD'ye kurarsan sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Yok yani uyum sorunu falan olur mu o yüzden sordum.
XPLSG dedi: Ne gibi bir sorun bekliyorsunuz? Hız kaybı gibi mi? Dahada belirtir misiniz? Onun dışında Windows'u SSD'ye kurarsan sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Yok yani uyum sorunu falan olur mu o yüzden sordum.
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 5 Ağustos 2021 #5 umut özay dedi: Yok yani uyum sorunu falan olur mu o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi herhangi bir sorun yaşamazsınız. Sabitleme yuvanız 2.5" için uygun değilse bile iki vida ile tuttursanız dahi sıkıntısız kullanırsınız. Çift taraflı bantla da yapıştırabilirsiniz.
umut özay dedi: Yok yani uyum sorunu falan olur mu o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi herhangi bir sorun yaşamazsınız. Sabitleme yuvanız 2.5" için uygun değilse bile iki vida ile tuttursanız dahi sıkıntısız kullanırsınız. Çift taraflı bantla da yapıştırabilirsiniz.