"3 iş günü içinde" ne demek?

yigittflex

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, dün bir Instagram sayfasından bir tane tişört sipariş ettim. Instagram sayfasının biyografisinde "Teslimat 3 iş günü içerisinde gelir" yazıyordu bu ne anlama geliyor?

Hafta içi demek oluyor. Hafta sonları iş günü olarak sayılmıyor.

Merhaba, dün bir Instagram sayfasından bir tane tişört sipariş ettim. Instagram sayfasının biyografisinde "Teslimat 3 iş günü içerisinde gelir" yazıyordu bu ne anlama geliyor?

Hafta sonunu saymazsak 3 gün demek, yani pazartesi salı çarşamba gibi.

Tatil günleri ve haftasonu hariç olan günler iş günü sayılıyor. Yani haftasonunu saymazsak çarşamba günü gelecek.

Dün saat ikindinden önce aldıysan 3 iş günü içinde (cumartesi-pazartesi-salı) salı gününe kadar en geç gelir. Dün geç saatte aldıysan çarşambaya sarkabilir.

Merhaba, dün bir Instagram sayfasından bir tane tişört sipariş ettim. Instagram sayfasının biyografisinde "teslimat 3 iş günü içerisinde gelir" yazıyordu bu ne anlama geliyor?

Hafta içi 3 gün içerisinde gelir. Cumartesi pazar ve tatil günleri bu sayıma dahil değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…