Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 1 Ağustos 2021 #91 theYagi dedi: Aynen öyle olurdu Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben bile keko grupları ile pek uğraşmıyorum (çoğu silahlı zaten ayvayı ağacı ile yersin). Zaten bizim bölge içinde yoklar sadece bazen grup olarak dolaşan çocuklar var. Onların zaten kendine hayrı yok.
theYagi dedi: Aynen öyle olurdu Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben bile keko grupları ile pek uğraşmıyorum (çoğu silahlı zaten ayvayı ağacı ile yersin). Zaten bizim bölge içinde yoklar sadece bazen grup olarak dolaşan çocuklar var. Onların zaten kendine hayrı yok.
TaLionSoW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.510 Çözümler 4 1 Ağustos 2021 #92 CBum dedi: Hocam mesajı düzenler misiniz önceden yazdığım şey görünüyor. Genişletmek için tıkla... Oldu mu şimdi hocam? sakinolum dedi: Eki Görüntüle 1124519 Türkiye’de olsalar kekoları temizlerler. Genişletmek için tıkla... Bunlar ilk keko topluluğu.
CBum dedi: Hocam mesajı düzenler misiniz önceden yazdığım şey görünüyor. Genişletmek için tıkla... Oldu mu şimdi hocam? sakinolum dedi: Eki Görüntüle 1124519 Türkiye’de olsalar kekoları temizlerler. Genişletmek için tıkla... Bunlar ilk keko topluluğu.
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #93 TaLionSoW dedi: Oldu mu şimdi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet, sağ olun.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 1 Ağustos 2021 #94 TaLionSoW dedi: Ben gördüm. 3. sınıfa giderken gördüm galiba ilk kez. Okulun önüne galiba meslek lisesinden gelen çocuklar 8. sınıfa giden bir çocuğu bıçaklamışlardı. Genişletmek için tıkla... Evet, bizim Technopat Kids üyelerine kalırsa süper kahraman oldukları için tek yumruk ile amel defterlerini düverler.
TaLionSoW dedi: Ben gördüm. 3. sınıfa giderken gördüm galiba ilk kez. Okulun önüne galiba meslek lisesinden gelen çocuklar 8. sınıfa giden bir çocuğu bıçaklamışlardı. Genişletmek için tıkla... Evet, bizim Technopat Kids üyelerine kalırsa süper kahraman oldukları için tek yumruk ile amel defterlerini düverler.
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Ağustos 2021 #95 Sürprizbozan: Kekoların tek dokunamayacağı insan
Kakaolu Puduk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2018 Mesajlar 1.780 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Times Square Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyim :) 1 Ağustos 2021 #96 Şükrü Ali Ögel dedi: Açıkçası ben bile keko grupları ile pek uğraşmıyorum (çoğu silahlı zaten ayvayı ağacı ile yersin). Zaten bizim bölge içinde yoklar sadece bazen grup olarak dolaşan çocuklar var. Onların zaten kendine hayrı yok. Genişletmek için tıkla... Ben bir kekoyla arkadaş olmuştum. Maksimum 2 yaş falan büyük benden. Çocukta çakı yarası var. Yanında da çakı taşıyor. Cidden çok tehlikeli varlıklar.
Şükrü Ali Ögel dedi: Açıkçası ben bile keko grupları ile pek uğraşmıyorum (çoğu silahlı zaten ayvayı ağacı ile yersin). Zaten bizim bölge içinde yoklar sadece bazen grup olarak dolaşan çocuklar var. Onların zaten kendine hayrı yok. Genişletmek için tıkla... Ben bir kekoyla arkadaş olmuştum. Maksimum 2 yaş falan büyük benden. Çocukta çakı yarası var. Yanında da çakı taşıyor. Cidden çok tehlikeli varlıklar.
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #97 Şükrü Ali Ögel dedi: Evet, bizim Technopat Kids üyelerine kalırsa süper kahraman oldukları için tek yumruk ile amel defterlerini düverler. Genişletmek için tıkla... Hocam üstüme alınmıyorum. Öyle düşündüyseniz de ben öyle bir tip değilimdir.
Şükrü Ali Ögel dedi: Evet, bizim Technopat Kids üyelerine kalırsa süper kahraman oldukları için tek yumruk ile amel defterlerini düverler. Genişletmek için tıkla... Hocam üstüme alınmıyorum. Öyle düşündüyseniz de ben öyle bir tip değilimdir.
TaLionSoW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.510 Çözümler 4 1 Ağustos 2021 #98 Şükrü Ali Ögel dedi: Evet, bizim Technopat Kids üyelerine kalırsa süper kahraman oldukları için tek yumruk ile amel defterlerini düverler. Genişletmek için tıkla... İlk yumruğu atan kazanır ama atabilecekler mi? Ayrıca karşılarındaki çıplak el ile mi gelecek?
Şükrü Ali Ögel dedi: Evet, bizim Technopat Kids üyelerine kalırsa süper kahraman oldukları için tek yumruk ile amel defterlerini düverler. Genişletmek için tıkla... İlk yumruğu atan kazanır ama atabilecekler mi? Ayrıca karşılarındaki çıplak el ile mi gelecek?
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 1 Ağustos 2021 #99 Kakaolu Puduk dedi: Ben bir kekoyla arkadaş olmuştum. Maksimum 2 yaş falan büyük benden. Çocukta çakı yarası var. Yanında da çakı taşıyor. Cidden çok tehlikeli varlıklar. Genişletmek için tıkla... Motorcu bir abi ile konuştum tesadüf eseri benzilikte araba benzin almak için durmuştu. Allahtan iyi biriydi sakindi bana biraz bu olayları anlattı. 2 çakı ve 1 tabanca taşıyordu. Emin olun çoğu yürüyen cephanelik.
Kakaolu Puduk dedi: Ben bir kekoyla arkadaş olmuştum. Maksimum 2 yaş falan büyük benden. Çocukta çakı yarası var. Yanında da çakı taşıyor. Cidden çok tehlikeli varlıklar. Genişletmek için tıkla... Motorcu bir abi ile konuştum tesadüf eseri benzilikte araba benzin almak için durmuştu. Allahtan iyi biriydi sakindi bana biraz bu olayları anlattı. 2 çakı ve 1 tabanca taşıyordu. Emin olun çoğu yürüyen cephanelik.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 1 Ağustos 2021 #100 Merak ettiğim öbür bir şey, acaba neden böyle yapıyorlar? Yahu sen niye millete bulaşmaktan keyif alırsın ki? Bıçaklasan bütün ömrün hapiste geçecek zaten, derdin ne be ?
Merak ettiğim öbür bir şey, acaba neden böyle yapıyorlar? Yahu sen niye millete bulaşmaktan keyif alırsın ki? Bıçaklasan bütün ömrün hapiste geçecek zaten, derdin ne be ?