3 kere reddedildikten sonra aynı kişiyle konuşmak hata mıydı?

GhostKing211

Centipat
Daha fazla  
Konu başlığını felsefede seçtim bir aşk olayı olduğu için, umarım doğru yerde açmışımdır. Amacım size içimi döküp derdimi anlatmak. Bir kız vardı beni 3 kere reddetmişti ama reddetmesine rağmen benimle flörtleşiyordu, ilgi ve değer veriyordu. 8 ay boyu böyle sürdü bu, sonra X kişisine (kıza X diyeceğim) bir çocuk yazdı ve anladım ileride sevgili olacaklarını engel olmaya çalıştım konuşmayın diye. Onunla konuşmak için kavga etti benimle ve her yerden sildi beni. Dün engelimi açtı ve o çocukla 3. günden sevgili olmuşlar, beni 3 kere reddetmişti...sonra onu artık sevmemem gerektiğini ve başkalarını sevmem gerektiğini söyledi. Ben1 haftada unuttuysam sende unutursun falan dedi. Ama yapamıyorum çok seviyorum kızı. Biliyorum sevgilisi var biliyorum beni sevmiyor ama platonik aşık olarak deliler gibi seviyorum. Keko bir çocukla çıkıyor ve o çocuk onu üzecek. İstemiyorum böyle olmasını ama kızda onu sevmemi istemiyor. Ne yapmam lazım? Akıl danışmak istedim size, nasıl unuturum?

Genelde "unutamamak" sorununda kavram unutamıyor muyuz? Yoksa unutmak mı istemiyorsunuz? Sorularının cevabına dayanır. Anladığıma göre unutmak istemiyorsun sorun da biraz bu. Fakat benden sana naçizane tavsiye: sana değer vermeyen birisini unutamamak bile sana saygısızlık. Önce sen kendine saygı duymalısın. Başka Türlü hiç kimse duymaz.

Deli gibi seviyordum ama kızı işte hocam, birden çekip gitti başkasına çok koyuyor bu. Onu unutsamda bana bu yaptıklarını yaşattığı acıyı nasıl unutacağım işte. Dmlerime saatler sonra bakıyor sırf o çocukla konuşmak için, paragraf atsam bile umursamıyor. Hak etmedim ki ben bunları. 8 ayı nasıl bu kadar kolay unutabilir aklım almıyor, 8 aylık birini bırakıp nasıl hemen bir başkasına gidip beni böyle terkedebilir.

4. kere reddedilmek istersen hata değil tabii. Nereden baktığına göre değişir.

O kızın kendisini, bir videosunu, fotoğrafını, mesajını, onu hatırlatacak her objeyi görmemen gerekiyor. Öğrenci isen, gerekirse okulunu değiştir. Uydur bi bahane ailene çık okuldan. Bu kadar büyük bir saplantı ile o kızı görmeye devam ederek onu unutman çok zor. Ondan sonra gittiğin yeni okulda rehberlik servisinden destek alabilirsin. Ha yok çalışıyorsan, işten çık. Özet olarak o kızı hayatından fiziksel olarak tamamen çıkar. Gözden ırak olan, bir süre sonra gönülden de ırak oluyor.

Evet hocam maalesef.

Farklı okullardayız ama işte kıza benzeyen bir kız var. Her gördüğümde o aklıma geliyor, rehberliğe söylersem durumu aileme anlatacak ama ailem böyle olaylara çok kızar nedense normal karşılamıyorlar. Kendim atlatmaya çalışsam OKB var bende aşırı zor bir dönem beni bekliyor gibi.

@GhostKing211 Sevdiniz diye aileniz sizi taşlayacak mı? Siz nasıl dünyaya gelmişsiniz o zaman? Rehber öğretmeninden bilgilerin gizli kalmasını isteyin ve 3 kere değil de 1 kere ret yemiş ama gene de onu unutamamış gibi anlatın olayı ailenizden bu kadar çok çekiniyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…