3. kez teknik servise gönderilecek olan klavyenin iadesi yapılır mı?

Makaleler
10
Yer
Adana
Daha fazla  
ASUS TUF K3 kullanıyorum ve bu 3. klavyem çok istikrarlı bir şekilde gelen her klavye LED ışık sorunu verip duruyor şimdi de PgUp tuşunun ışığı sıkıntılı. 2. klavye gittiğinde klavyenin para iadesini istediğimi belirtmiştim ama kendileri değişim yapmışlar. Artık bu klavyenin kronik sorunlu olduğuna inandım 3 sorunlu klavye de bana gelmiş olamaz sorun şu sizce yine değiştirmek yerine iade ederler mi iade yi reddederlerse ne yapmam gerekir?

ASUS TUF K3 kullanıyorum ve bu 3. klavyem çok istikrarlı bir şekilde gelen her klavye LED ışık sorunu verip duruyor şimdi de PgUp tuşunun ışığı sıkıntılı. 2. klavye gittiğinde klavyenin para iadesini istediğimi belirtmiştim ama kendileri değişim yapmışlar. Artık bu klavyenin kronik sorunlu olduğuna inandım 3 sorunlu klavye de bana gelmiş olamaz sorun şu sizce yine değiştirmek yerine iade ederler mi iade yi reddederlerse ne yapmam gerekir?

İade edeceklerini sanmıyorum yine değişim yaparlar.

Yani hocam yeter vallahi 4.kez de aynı hatayı alacağıma adım kadar eminim artık.
1 yıl içinde aynı arızayı 2den fazla yaptıysa, 1 yıl içinde 4den fazla farklı arızalar verdiyse veya garanti süresi içinde 6 arıza verdiyse para iadesini yazılı olarak talep edin. Vermezlerse garanti belgesi veya faturası ve teknik servise gönderdiğiniz evraklarla beraber bağlı olduğunuz ilçenin Tüketici Hakem Heyetine gidip başvuruda bulunun. Sonuç %100 lehinize sonuçlanır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı