3 kişilik aile için 50 Mbps yeterli olur mu?

nrywq4

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
3 kişilik aile için 50 Mbps yeterli olur mu? Ben hariç kimse oyun vs oynamıyor ben ayrıca kendime Xiaomi sinyal güçlendirici alacağım yeterli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rahat yeter. Xiaomi'nin çöp repeaterlerinden alma sakın, alacaksan en azından TP-Link RE305 al.

3 kişilik aile için 50 Mbps yeterli olur mu? Ben hariç kimse oyun vs oynamıyor ben ayrıca kendime Xiaomi sinyal güçlendirici alacağım yeterli olur mu?

Bizim ailede 4 kişi 50 Mbps kullanıyor sorun olmuyor. Korkulcak bir durum yok 50 Mbps kullanabilirsiniz.

50 Mbps ile saniyede yaklaşık 6 MB indirme yapabilirsiniz bunun haricinde video vs izlemek için de yeterlidir ama mümkünse 100Mbps öneriyorum en düşük.

Türk telekom ise ping sorunu yaşayabilirsin biz evde 4 kişi 50 mbps kullanıyorduk ve sürekli ping sorunu yaşıyordum. Başka bir internet servisine geçince düzelmişti

Ortalama kullanım için rahatlıkla yeter birileri sürekli olarak 4k video açmıyorsa sorun çıkarmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…