Kafein26 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 21:05 #1 Kütahyaspor - Eskişehirspor maçı için deplasman tribün bileti almak istiyorum. Kütahyaspor biletleri gişede satılıyor. Deplasman biletini de mi gişelerden alacağım? Son düzenleyen: Moderatör: Pazartesi 21:20
Kütahyaspor - Eskişehirspor maçı için deplasman tribün bileti almak istiyorum. Kütahyaspor biletleri gişede satılıyor. Deplasman biletini de mi gişelerden alacağım?
Kusayyy Picopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 438 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 21:27 #2 Evet diye biliyorum. Bal liginde öyle çünkü.
Kafein26 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 21:28 #3 Kusayyy dedi: Evet diye biliyorum. Bal liginde öyle çünkü. Genişletmek için tıkla... Passo da satışları yok. Hep gişeden satılıyor. Ama hiç deplasman tarafına gitmedim o yüzden sordum.
Kusayyy dedi: Evet diye biliyorum. Bal liginde öyle çünkü. Genişletmek için tıkla... Passo da satışları yok. Hep gişeden satılıyor. Ama hiç deplasman tarafına gitmedim o yüzden sordum.