Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #1 Biz yabancı hakem derken bunu kast etmiyorduk... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Biz yabancı hakem derken bunu kast etmiyorduk... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.339 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 25 Haziran 2023 #2 Düşünsenize belediye seçimlerinde Afgan aday görüyoruz, çok komik olmaz mıydı?
GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Haziran 2023 #3 Umut Nas dedi: Biz yabancı hakem derken bunu kast etmiyorduk... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Söz yok...
Umut Nas dedi: Biz yabancı hakem derken bunu kast etmiyorduk... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Söz yok...
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #4 steelumut dedi: Düşünsenize belediye seçimlerinde Afgan aday görüyoruz, çok komik olmaz mıydı? Genişletmek için tıkla... Milletvekilliğinde vardı. Belediye seçimlerinde de görürsek ben şaşırmam.
steelumut dedi: Düşünsenize belediye seçimlerinde Afgan aday görüyoruz, çok komik olmaz mıydı? Genişletmek için tıkla... Milletvekilliğinde vardı. Belediye seçimlerinde de görürsek ben şaşırmam.
K knowledgeworker Centipat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 2.285 Çözümler 23 25 Haziran 2023 #5 @Umut Nas, o da yabancı diğerleri de... Ne fark edecek? Irkçılığa gerek yok. Yurt dışında da Türkler; milletvekilliği, bakanlık, belediye başkanlığı vb. gibi unvanlara sahip olabiliyor.
@Umut Nas, o da yabancı diğerleri de... Ne fark edecek? Irkçılığa gerek yok. Yurt dışında da Türkler; milletvekilliği, bakanlık, belediye başkanlığı vb. gibi unvanlara sahip olabiliyor.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 25 Haziran 2023 #6 Mesleğinde başarılıysa ve düzgün birisiyse milliyeti önemli değil benim için. Türkiye'nin en büyük sorunu milyonlarca "vasıfsız" mülteciye sahip olması. Meslek sahibi, sanatçı, doktor vb. bunların zararı olacağını sanmıyorum.
Mesleğinde başarılıysa ve düzgün birisiyse milliyeti önemli değil benim için. Türkiye'nin en büyük sorunu milyonlarca "vasıfsız" mülteciye sahip olması. Meslek sahibi, sanatçı, doktor vb. bunların zararı olacağını sanmıyorum.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 25 Haziran 2023 #7 steelumut dedi: Düşünsenize belediye seçimlerinde Afgan aday görüyoruz, çok komik olmaz mıydı? Genişletmek için tıkla... Asıl bomba Suriyelinin belediye yönetimine geçmesi olur.
steelumut dedi: Düşünsenize belediye seçimlerinde Afgan aday görüyoruz, çok komik olmaz mıydı? Genişletmek için tıkla... Asıl bomba Suriyelinin belediye yönetimine geçmesi olur.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #8 knowledgeworker dedi: @Umut Nas, o da yabancı diğerleri de... Ne fark edecek? Irkçılığa gerek yok. Yurt dışında da Türkler; milletvekilliği, bakanlık, belediye başkanlığı vb. gibi unvanlara sahip olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Irkçılıkla alakası yok.
knowledgeworker dedi: @Umut Nas, o da yabancı diğerleri de... Ne fark edecek? Irkçılığa gerek yok. Yurt dışında da Türkler; milletvekilliği, bakanlık, belediye başkanlığı vb. gibi unvanlara sahip olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Irkçılıkla alakası yok.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.339 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 25 Haziran 2023 #9 Ellie Williams dedi: Asıl bomba Suriyelinin belediye yönetimine geçmesi olur. Genişletmek için tıkla... "Asıl bomba"
Ellie Williams dedi: Asıl bomba Suriyelinin belediye yönetimine geçmesi olur. Genişletmek için tıkla... "Asıl bomba"
Ther Megapat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 3.490 Çözümler 126 25 Haziran 2023 #10 Bunun olması için ülkenin içinden geçmeleri lazım.