3. Lig'de Afgan Hakem!

Ben iş yapacağını düşünmüyorum. Daha o ülkenin kendine hayrı yok. Ayrıca burada Afgan iyiliği yapmayalım lütfen ne olduğunu hepimiz biliyoruz çoğu ipsiz sapsız itin teki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mizah amaçlı paylaştım. Diyecek söz yok.

Arkadaşlar yanlış anlamayın, amacım savunmak değil. Ama her Afgan sanıldığı kadar da kötü olmuyor. Aralarında okumuş eğitimli insanlarda çıkıyor.

Okuyan birinin açıkçası Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum gelse bile muhtemelen hemen Avrupa'ya gider. Avrupa iyileri kendine ipsiz sapsız mültecileri bize bırakıyor.

@Umut Nas, klasik Türk toplumu... Bilgi kaynağının doğruluğundan emin olmadan her gördüğüne inanıyor.

Tarihi, kültüründeki sabit ve değişkenleri bambaşka bir toplumu uzak bir bakış açısıyla bu kadar kısır bir şekilde değerlendirmek yanlıştır.

Okuyan birinin açıkçası Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum gelse bile muhtemelen hemen Avrupa'ya gider. Avrupa iyileri kendine ipsiz sapsız mültecileri bize bırakıyor.
Evet hocam geneli iyi değil, çok aşırı nadir rastlanan bir durum.

Arkadaşlar yanlış anlamayın, amacım savunmak değil. Ama her Afgan sanıldığı kadar da kötü olmuyor. Aralarında okumuş eğitimli insanlarda çıkıyor.
Onlar Avrupa'da sefa sürüyorlar.
Bırak bu hümanist ayaklarını, ne kadar it kopuk varsa dışarıda cenk atıyor. Suçlu veya potansiyel suçlu olan avelleri savunma bize.

Arkadaşlar bizim yapmamız gereken şey Türkler olarak Türkler harici (Türk üst kimliktir, bu ülkedeki Kürtler de Türk'tür yani, kurtuluş savaşında bu ülkenin kurulmasında katkısı olan diğer milletler de) hiçbir millete hiçbir konuda yardımcı olmamalı, ev satmamalı, araba satmamalı, ticaret yapmamalı, işe almamalıyız. Bu sorunu bu şekilde bitiremesek de azalmasına katkımız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…