3 Mayıs Türkçülük Günü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen diğer ırklara saygı duyma sonra gelip burada bize ırkçı diyorlar diye dizini döv. Tabii derler ırkçı şu söylediklerinize bak. Umarım sizin de fikirleriniz değişir zamanla. Atsız okumak ile Türkçü olunduğunu sanıyor milletimiz. Vah vah..

Halkların kardeşliği kısmına katılıyorum sadece.

@Aydın K

Ayrıca bizim ülkedeki Türkçü ve ırkçı olanların %90 ı, Çinlilere, Abdlilere, Ermenilere, Kürtlere, İngilizlere ırkçıdır, tüm ırklara değil.
Saçmalığın dibine vurmuşsun sen gerçekten. Türklerin ırkı Uzak Doğudan geliyor yani anlayacağın senin benim köküm zaten Çin, bilip bilmeden yok şunlara ırkçıyım yok bunlara ırkçı değilim deme. Araştır ve öğren.

Komiksiniz gerçekten, insan sayısı ırkların kökenini göstermez, sende kaç yüz yıl aynı yerde dur bakalım sayın artırmıyor mu? Çu kavmi Çin'de yaşamış Türk kökenli kavimdir, Türk Çin dnası ne kadar karışmış olsa da şu anda barış gibi bir şey olma ihtimali yok denecek kadar az. Sizin dediğiniz gibi düşünürsek tüm dünya Çinli, Ergenekon'dan çıkan Türklerden sonraki fethettikleri her yerdeki ırk Türk

Ben neden bahsediyorum sen neden bahsediyorsun. İstersen buraya destan, roman, hikaye yaz yazdıklarınla gerçeği değiştiremezsin çünkü gerçek nesnel bir yargıyla bile değiştirilemez, çünkü o zaten gerçeğin ta kendisidir.

Eskiden Türkler ve çinliler aynı devlet altında yaşardı fakat sonra ayrıldılar. Kökenlerimiz farklı zaten onlarla.

Ayrıca bizim ülkedeki Türkçü ve ırkçı olanların %90 ı, Çinlilere, Abdlilere, Ermenilere, Kürtlere, İngilizlere ırkçıdır, tüm ırklara değil.

Irkçılık sadece bazı ırklara yapılmaz. Az ırkçı aşırı ırkçı gibi kavramlar yoktur. Irkçılık düz bir çizgi halinde gider.

@vical-per, ben bizim ülkedekileri diyorum, Ülkü Ocakları'nda yetişenlerin %90'ı öyle. Her sadece onlar ırkçı değil. Demek istediğim, Zencilere bir ırkçılıkları yok, Moğollara yok, Japonlara yok. Tabi anladıysan.

Kürtlere karşı bir ırkçılık yaptığımızı düşünmüyorum. Böyle olması için "Kürt" diye bir ırk olmalı. Her azınlık ırk değildir. Bunu böyle bilmeliyiz artık. Türküm diyebilseler bir problem olmayacak aslında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…