3 Mayıs Türkçülük Günü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esenlikler herkese. Tabii, Türk olanlara
Bu paylaşımda okuduğum mesajlara göre benim imzam eleştirilmiş. Siz barış, kardeşlik masallarıyla uyutulmuşsunuz. Savaş zamanlarında BİZİM Devletimizi veya herhangi bir devleti arkadan vuran benim ırkım değildir Savaş var diye dağa kaçıp, bu zamanlarda biz aynı safta savaştık diyenler var. Gerçi, hala var. Siz hala barış, kardeşlik naraları atın. Anca bize milliyetçi, Türkçü kişiler gerek. Bizim Atalarımız nasılsa, biz de öyleyiz. Ben Atsız Ata'yı ömrüm boyunca okumuş adamım. Ben Türkçü olmayım da kim olsun değil mi? Yurtdışında Türk'leri kovalıyolar gidin ülkeden diye, biz hala barış, kardeşlik diyoruz. Bakın Almanlara, Amerikanlara. Almanya'da Alman olmayanlara yer yoktur. Bizim ülkemiz de var da ne oluyor? Böyle şeyler oluyor işte. Sol medya Atatürk'ü, Osmanlıyı barışçılmış gibi gösterip, duruyor. Size tavsiyem, siz oyunuzu verin, gerisine karışmayın.

Sen ne demek istediğini anlatamıyorsun veya acayip bir bilgi karmaşasındasın.
Abi, @Barış Günay Abi'nin de dediği gibi Moğollar Turanid, bize en yakın(genetik veya kulturel açıdan) ırktır, o nedenle onlara ırkçılık yapmazlar dedim, demeye çalıştım.(yazı düzeltme nedeniyle hata)

Ozgurluk var abi, düşünce, ifade, illa sıkıntı çıkıyorsa, biji it başı serok diyenlere çıkarsınlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…