Twitch'de daha önceden yayın yapıyordum ara ara, yine başlamayı düşünüyorum. Oynadıgım oyun League of Legends. Twitch'deki en popüler oyunlardan biri. İnternetim çok kötü değil fakat bazı sorunlar alıyorum. Öncelikle internet hız değerlerimi paylaşayım.
Obs bit hızını 800 yapmama rağmen oyunda ara ara artan ping,ms(gecikme) beni rahatsız ediyor. Hiç yayın açık değil iken 9ms sabit oluyor. Yayını bu bit hızı ile açınca 10oluyor fakat ara ara 25e 20ye çıkıp iniyor. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim, neyden kaynaklanıyor? Daha önce paylaşmıştım fakat yetersiz bilgi diye yorum olmuştu o yüzden ben obs ayarlarımı da atayım. Nerede sorun söylerseniz çok çok sevinirim. Bende mi bir sorun var yoksa Türk telekom ile ilgili bir sorun mu var. Teşekkür ederim şimdiden değerli yorumlarınız için.
Başka bir yerden de bu değeri aldım, hangisi doğrudur hangisi yanlıştır acaba?
Yükleme hızınız sürekli 2 veya 3 MBps değerinde olmuyor, sürekli değişiyor, 720p yayın yapmak için en az 5-6 MBps yükleme hızı gerekiyor, hem sorunsuz yayın yapmak hemde yükleme hızındaki dalgalanmalardan en az şekilde etkilenmek için şart.