3 Mbps Upload ile CS:GO Yayını Sırasında Yüksek Ping

deGGa

Megapat
Başlıkta da belirttiğim gibi TürkNet kullanıcısıyım ve 32 Mbps download ve 3 Mbps upload değerlerine sahibim. Ve CS:GO'da faceit yayını yapmak istiyorum. Ryzen 5 2600 ve RX 570 4 GB sistemim var. Kodlayıcıyı işlemciye verip 1500 bitrate veriyorum 75 pingim 100 leri aşıyor ve aniden yükseliyor. 1000 bitrate veriyorum 75 pingim sabit 100 oluyor. Ne yapmam gerekiyor? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla TurkNet'te bu ping sorunları yaşanıyor. Üstüne siz yayın açmaya çalışıyorsunuz. Tavsiyem Upload değeri yüksek servis sağlayıcısına geçmeniz.

Bildiğim kadarıyla TurkNet'te bu ping sorunları yaşanıyor. Üstüne siz yayın açmaya çalışıyorsunuz. Tavsiyem Upload değeri yüksek servis sağlayıcısına geçmeniz.
Başka bir firmada olsa 3 Mbps Upload ile ping sorunu yaşamayacak mıydı? Türkiye'de yüksek Upload vermeye başlayan firmalardan biri TurkNet zaten. Altyapının desteklemesi gerekiyor. Başka firmaya geçince düzeleceğini sanmıyorum.

Yanıtlarınız için teşekkürler. Durum böyle olunca yayın yapmaktan vazgeçtim. Zaten izlenmiyor.

3 Mbps upload değerlerine sahibim. Ve CS:GO'da faceit yayını yapmak istiyorum.
Öncelikle sizin sorununuz upload'ın 3Mbps olması gibi duruyor. Yayını açtığınızda büyük ihtimal darboğaz yaşatıyor. Bunun haricinde yayın açık değilken, aşağıdaki Faceit CS:GO (HiperZ - Frankfurt) sunucusuna bir traceroute yapabilir misiniz? Ayrıntılı olarak bir bakayım.

tracert 144.76.72.113

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…