3 Mbps yükleme hızıyla yayın açılır mı?

Acilen altyapınız varsa TurkNet'e geçin cayma bedelini karşılıyorlar resmen dolandırıcılık.
Türkiye'nin uploadı neden yavaş diyordum bende. Meğer sen sömürüyormuşsun.

Kanka sağ olsun TurkNet bana 960 mb/sn veriyor seninki bende

Acilen altyapınız varsa TurkNet'e geçin cayma bedelini karşılıyorlar resmen dolandırıcılık.

Kanka sağ olsun TurkNet bana 960 mb/sn veriyor seninki bende

O nasıl oluyor. Hakkımı helal etmiyorum sana benim yerimede sen kullanıyorsun. Şaka bir yana kaç TL ve paket özellikleri ne.

O nasıl oluyor. Hakkımı helal etmiyorum sana benim yerimede sen kullanıyorsun. Şaka bir yana kaç TL ve paket özellikleri ne.

Beyler altyapı olsa Gigabyte hızına geçeceğizde yok elimizden bir şey gelmiyor paketi ne kadar yükseltirsem yukselteyim download 10 upload Max 4 oluyor.

85 liraya GigaFiber veriyom ilk 6 ay 1000GB sonra 100 MB'ye düşüyor istersen 1000GB hız istersen 270 lira ama hakkını harbiden veriyor internet bir sıkıntı var Türkiye'deki Steam gibi bazı sunucular 1GB'yi her zaman alamıyorsun ama güzel müşteri hizmetleri kötü ama başka konuda her şey iyi.

3 çocuk derste 7 kişi internete bağlı toplam.

Markası ne abi söyler misin rica etsem, kullandığın modemi vs.

• RX 5500 XT 8 GB.
  • Ryzen 5 2600X.
  • 16 GB 3000MHz.
  • Ping: 12, download: 7.84, upload: 2.92.
720P'de akıcı yayın açılır mı? Sadece Valorant oynamayı düşünüyorum ve internet faturam 100 TL'nin üstünde.

2500 bitrate yayın açabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…