3 mevsim vs yazlık mont

Burarak

Picopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, internetten LS2 Blade Air yazlık mont aldım ama korumalar oynar gibi geldiği için iade ettim, sonra mağazanın tekine gittiğimde çalışan yazlık montlar genel olarak böyle dedi pahalı modelleri denediğimde hakikaten onlar da öyleydi ben de 3 mevsim bir mont denedim ve korumalar daha iyi hissettirdi ama Eskişehir'de yaşıyorum havalar 30 derece üstü buralarda ve genelde yazın sürmeyi planlıyorum dolayısıyla mont terletir mi tereddüte düştüm beğendiğim mont forte GT Titan bu arada önleri biraz fileli fakat kolları deri iç astarı çıkıyor vs. Sizce yazlık mı 3 mevsim mi alayım 3 mevsim yazlığa göre aşırı mı terletir

Yazın file mont hariç giyeceğin her şey aşırı terletir. File mont bile ışıklarda beklerken terletiyor.

Yazın file mont hariç giyeceğin her şey aşırı terletir. File mont bile ışıklarda beklerken terletiyor.
hocam koruma konusundan biraz endişelendim, diğer yazlıklara göre koruması daha iyi oturan bir model öneriniz var mı aldığım yazlık monttaki dirsek koruması biraz sallayınca dirseğimi kavramayı bırakıyordu çünkü

Ben revit eclipse kullanıyorum. Gaayet memnunum. Vücudunu iyi saracak bir bedenine bakabilirsin. Benim korumalarım kaymıyor.

Ben revit eclipse kullanıyorum. Gaayet memnunum. Vücudunu iyi saracak bir bedenine bakabilirsin. Benim korumalarım kaymıyor.
bu modelin önerildiğini görmüştüm, sıkıntılardan biri de benim boyum kiloma göre fazla uzun dolayısıyla bedenimi saran S çok kısa kalıyor, M ise biraz oynak kalıyor o konuda ne önerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…