Selamlar,
Bugün bilgisayarıma ana monitörüm hariç 2 adet ekstra yeni monitör bağladım. HDMI ile bağladığım monitörden görüntü alabiliyorum fakat DP ile bağladığım monitörden görüntü alamıyorum. "DisplayPort no signal" uyarısı alıyorum monitör ekranında.
2 gün önceye kadar yine aynı senaryo ile 1 adet HDMI, 1 adet DP ile 2 adet ekstra monitör kullanıyordum ve 2 monitörden de görüntü alabiliyordum.
Bugün taktığım monitörlerden ayrı ayrı olarak görüntü alabiliyorum. Fakat 3. monitörü DP ya da HDMI fark etmeksizin bağladığımda 3. monitörden görüntü alamıyorum. Tüm monitörlerin sağlam olduğunu hem DP hem HDMI girişleri ile test ederek onayladım.
2 gün önce görüntü alabildiğim sistemimde sadece monitörleri değiştirmiş olmama rağmen bugün neden görüntü alamıyorum anlamış değilim.
1.monitör ana monitörüm çözünürlüğü 2K. Ekstra olarak kullanmak istediğim diğer 2 monitörün çözünürlüğü ise 4K. Acaba sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi?
Ekran kartı: RTX 4090 OC.
İşlemci: Ryzen 7950x3D.
İşletim sistemi: Windows 11 23h2.
Monitörler: Samsung G7 (ana monitör), ASUS ROG STRIX XG27ucs, ASUS ROG STRIX XG27ucs.
Aygıt Yöneticisi ve görüntü ayarları alanlarından aldığım ekran görüntülerini aşağıya ekliyorum.