3. monitör için Type-C kablo veya Display Port önerisi

taarruzkecisi

Picopat
Selamlar, linkteki ürünü satın almayı düşünüyorum. Elimde HDMI çıkışını kullandığım bir laptop var, Type-C çıkışından da bu aşağıdaki monitöre bağlamayı düşünüyorum. Kutu içeriğinden HDMI ve DP kabloları çıkıyormuş. Hem monitörde hem de laptop da Type-C çıkışları var, fakat biraz kablolara bakındım Type-C to Type-C değil de Type-C to DP veya HDMI var hep. Bu noktada kullanmam gereken kablo nedir? Herhangi bir dönüştürücü kullanmadan en sağlıklısı hangisi?

Şöyle bir alternatif buldum, işimi bu mu görür?

Monitör henüz gelmedi, geldiğinde daisy chain yöntemiyle halletmeyi düşünüyorum. 27 Ocakta ürünün siparişini verdim, amazon Türkiye sağ olsun 10 Şubat oldu ürün halen gelmedi.

Anladım normalde Amazon o kadar geç göndermez diye biliyorum ama bazen sıkıntılar çıkabiliyor. Senden ricam monitör geldiğinde ghosting veya ışık sızması var mı beni bilgilendirir misin bende aynı monitörü almayı düşünüyorum. Umarım hemen monitörüne kavuşursun.

Şimdi baktım da sipariş iptal edilmiş, evet bende amazon'a bayağa güvenirdim fakat bu son deneyimleri bayağa mide bulandırıcı oldu. Tuhaf olan şu ki aynı ürünü halen satıyorlar. Üzücü.

Şimdi baktım da sipariş iptal edilmiş, evet bende Amazon'a bayağa güvenirdim fakat bu son deneyimleri bayağa mide bulandırıcı oldu. Tuhaf olan şu ki aynı ürünü halen satıyorlar. Üzücü.

Dostum hala almak istiyorsan aynı ürün Hepsiburada 3.300TL ydı sabah. Haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…