eğer aradaki ekran çizgisi rahatsız ediyorsa 1 büyük ekran, eğer arada sırada sadece 2 ekran veya sadece 1 ekran kullanmayı planlıyor ve o 3 ekranın herhangi birini belki başka bir bilgisayarda kullanmayı planlıyorsanız 3 ayrı ekran.
Bilmiyorum ama sanırım o tek büyüük ekranların yenileme hızı çok yüksek olmasa gerek, ortadaki ekranı 240Hz alıp kenardakileri 60Hz almak hem cebiniz hem oyun zevki için daha iyi olabilir. Ne için kullanacağınıza ÇOK bağlı.
Neden atarlandığını anlamıyorum, konu sahibi "yüksek fiyatlı 3 ekran boyutunda curved monitör" demiş. Yüksek fiyatlı 3 tane ekran alabilineceğini var saymış. 4000 TL üstü bütçe düşünürüm ben bunu okuduğumda.
Neden atarlandığını anlamıyorum, konu sahibi "yüksek fiyatlı 3 ekran boyutunda curved monitör" demiş. Yüksek fiyatlı 3 tane ekran alabilineceğini var saymış. 4000 TL üstü bütçe düşünürüm ben bunu okuduğumda.
Atarlanmadım, 4000 TL bütçenin altında F/P olan ürünlerde var, ve konu sahibi büyük ihtimalle 3 monitörde 60 veya 75hz monitör kullanmak istiyor, üstelik 3 curved kalite bir monitör için 3 tanesine 5K'dan fazla fiyat biçmesi gerekli.