3. nesil işlemci ile Valorant oynanır mı?

Goggle

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 4060 8gb
13420h i5
16gb ram
512gb ssd
laptop
Ben yakın zamanda 8 GB RAM alacaksın bu 8 GB RAM'in 1GB hafızasını ekran kartına vereceğim. Yani Valorant 7GB RAM ve 1GB de ekran kartı kullanacak. Sizce bunlar 50 FPS üstü almama yeter mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yakın zamanda 8 GB RAM alacaksın bu 8 GB RAM'in 1GB hafızasını ekran kartına vereceğim. Yani Valorant 7GB RAM ve 1GB de ekran kartı kullanacak. Sizce bunlar 50 FPS üstü almama yeter mi?
Eğer 6GB sana yetecekse 6/2 GB olarak ayırmanı öneririm.

Valorant zaten düşük sistemli bir oyun fakat işlemci ne kadar güçlüyse o kadar fazla FPS alırsın 50 vs alabilir misin bilmiyorum bende 2.nesil 5I ve GT520M 1GB GDDR3 vardı fakat FPS en düşükte 60 bile alamıyordum.

i5 2400S ile bayağı oynadım 80 FPS veriodu 6 GB RAM'le. Ama arada drop oluyordu. Plat eloda takılmıştım bayağı.

Windows 8 / 8.1 desteği kalktı. Windows 10 kullanabiliyorsan onla bilemem.

3.nesil bir islemciyse valorant ne kadar düşuk sistem olsada 50fps vermez

Eğer valorant gibi düşük sistemli oyunlar oynayacaksa amd apu işlemcilere yonelmenizi öneririm mesela athlon 3000G ye bakabilirsiniz sırf valorant ise

Son düzenleme:
Windows 8 / 8.1 desteği kalktı. Windows 10 kullanabiliyorsan onunla bilemem.

Windows 10 Home Pro kullanıyorum.

İşlemci nedir?

i3 Intel Core 2 çekirdekli 2.89GHz ben baktığımda böyle yazıyor.

Windows 10 Home Pro.

Eğer 6 GB sana yetecekse 6/2 GB olarak ayırmanı öneririm.

En fazla 1GB verebiliyorum ama tabii RAM değişince verebileceğim miktar artarsa denerim

İşlemci özelliklerim bunlar sizce yeterlimi.

Dosya Ekleri

• 2.png
    48,7 KB · Görüntüleme: 43
  • Ekran görüntüsü 2023-07-29 161517.png
    26,2 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…