3. nesil Ryzen işlemciler ile B350 anakart uyumu

Haunted

Decapat
Arkadaşlar bende TUF B350M GAMING anakart var. Şimdi ben bu anakartı değiştirmek istemiyorum çünkü orjinal Win10 gömülü anakarta. Şimdide netten bakıyorum 1 tane ucuza OEM key yok. 9 TL'ye aldığım keyi hiçbir yerde aynı fiyata ve aynı şekilde bulamadım.

Benim sorum şu; 3. Nesil AMD ryzen işlemciler ile bu bendeki anakartta herhangi bir problem çıkar mı? Yani güçsüz kalması, darboğaz gibi durumlar olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bende TUF B350M GAMING anakart var. Şimdi ben bu anakartı değiştirmek istemiyorum çünkü orjinal Win10 gömülü anakarta. Şimdide netten bakıyorum 1 tane ucuza OEM key yok. 9 TL'ye aldığım keyi hiçbir yerde aynı fiyata ve aynı şekilde bulamadım.

Benim sorum şu; 3. Nesil AMD ryzen işlemciler ile bu bendeki anakartta herhangi bir problem çıkar mı? Yani güçsüz kalması, darboğaz gibi durumlar olabilir mi?
BIOS güncellemesi alacaktır. Bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı