alpbn Femtopat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #1 Abiler saçımdan sıkıldım ve aniden kısaltma isteği geldi, sizce bana 3 numara saç yakışır mı?
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #2 alpbn dedi: Abiler saçımdan sıkıldım ve aniden kısaltma isteği geldi, sizce bana 3 numara saç yakışır mı? Eki Görüntüle 2324087 Genişletmek için tıkla... Yakışmaz sanki hocam.
alpbn dedi: Abiler saçımdan sıkıldım ve aniden kısaltma isteği geldi, sizce bana 3 numara saç yakışır mı? Eki Görüntüle 2324087 Genişletmek için tıkla... Yakışmaz sanki hocam.
Teknolojik112 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 2.016 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #3 Alnın 3 numara için biraz küçük ama bu yüze gider diye düşünüyorum. Sakallarda böyle veya daha uzun kalsın gidebilir bence.
Alnın 3 numara için biraz küçük ama bu yüze gider diye düşünüyorum. Sakallarda böyle veya daha uzun kalsın gidebilir bence.
alpbn Femtopat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #4 erayisteya dedi: Yakışmaz sanki hocam. Genişletmek için tıkla... çok dökülüyor sıktı artık hocam. Teknolojik112 dedi: Alnın 3 numara için biraz küçük ama bu yüze gider diye düşünüyorum. Sakallarda böyle veya daha uzun kalsın gidebilir bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, denersem paylaşacağım.
erayisteya dedi: Yakışmaz sanki hocam. Genişletmek için tıkla... çok dökülüyor sıktı artık hocam. Teknolojik112 dedi: Alnın 3 numara için biraz küçük ama bu yüze gider diye düşünüyorum. Sakallarda böyle veya daha uzun kalsın gidebilir bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, denersem paylaşacağım.
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #5 alpbn dedi: Çok dökülüyor sıktı artık hocam. Genişletmek için tıkla... Yaş kaç hocam? Eğer dökülüyorsa bir deneyip sonucu paylaşabilirsiniz.
alpbn dedi: Çok dökülüyor sıktı artık hocam. Genişletmek için tıkla... Yaş kaç hocam? Eğer dökülüyorsa bir deneyip sonucu paylaşabilirsiniz.
alpbn Femtopat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #6 erayisteya dedi: Yaş kaç hocam? Eğer dökülüyorsa bir deneyip sonucu paylaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 18 hocam, vitamin ile alakalı ilaç alıyorum.
erayisteya dedi: Yaş kaç hocam? Eğer dökülüyorsa bir deneyip sonucu paylaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 18 hocam, vitamin ile alakalı ilaç alıyorum.
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.001 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #7 Teknolojik112 dedi: Alnın 3 numara için biraz küçük ama bu yüze gider diye düşünüyorum. Sakallarda böyle veya daha uzun kalsın gidebilir bence. Genişletmek için tıkla... Asıl erkek tipi saç dökülmede alın büyüdüğü için saçları uzatıp alnın görünmemesini sağlıyorlar.
Teknolojik112 dedi: Alnın 3 numara için biraz küçük ama bu yüze gider diye düşünüyorum. Sakallarda böyle veya daha uzun kalsın gidebilir bence. Genişletmek için tıkla... Asıl erkek tipi saç dökülmede alın büyüdüğü için saçları uzatıp alnın görünmemesini sağlıyorlar.
6 641429 Decipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 6 Ekim 2024 #8 alpbn dedi: 18 hocam, vitamin ile alakalı ilaç alıyorum. Genişletmek için tıkla... 18 Olan ben 14-15 gösteriyorum.
alpbn dedi: 18 hocam, vitamin ile alakalı ilaç alıyorum. Genişletmek için tıkla... 18 Olan ben 14-15 gösteriyorum.
Teknolojik112 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 2.016 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #9 Cursor dedi: Asıl erkek tipi saç dökülmede alın büyüdüğü için saçları uzatıp alnın görünmemesini sağlıyorlar. Genişletmek için tıkla... O da çok büyük bir alın için geçerli hocam. 3 numaraya göre alnı ortalamadan küçük gözüküyor.
Cursor dedi: Asıl erkek tipi saç dökülmede alın büyüdüğü için saçları uzatıp alnın görünmemesini sağlıyorlar. Genişletmek için tıkla... O da çok büyük bir alın için geçerli hocam. 3 numaraya göre alnı ortalamadan küçük gözüküyor.
alpbn Femtopat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #10 641429 dedi: 18 Olan ben 14-15 gösteriyorum. Genişletmek için tıkla... Banada öyle diyorlar