3 numara saç bana yakışır mı?

YRGNC

Hectopat
Daha fazla  
Saçlarım fazla dökülmeye başladı. Ayrıyeten ruhsal sıkıntılar yaşıyorum. İçime feci saçları 3'e vurma isteği geldi. 2 gündür fotoğrafa bakarak sizce 3 numara bana yakışır mı? Fikirlerinizi bekliyorum rica ediyorum dalga geçmeden ciddi öneriler yapın.

Dosya Ekleri

• 53b6725e-0ca5-497c-9a1a-85acff321006.jpg
    53b6725e-0ca5-497c-9a1a-85acff321006.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 251
  • 8d47e93d-0607-48b2-8007-f28c8d3ab175.jpg
    8d47e93d-0607-48b2-8007-f28c8d3ab175.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 246
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam selamlar. İlk öncelikle 2. foto hakkında konuşayım. Kafanın üstü yanlara doğru eğimli. Yani 3 numara yaptırırsan fena duracağını düşünmüyorum. Ancak şöyle bir noktaya parmak basıyım. Bence internet de 3 numara saç yazıp çıkanlar kadar güzel durmaz. Onların kafa yapısında biraz daha üst kısım düz aslında.

Yakışır mı? Yakışır, fena durmaz. Saçların çok iyi bu arada. Ama mesela 1. fotoğrafta da çok belli, o kafanın yanları aşağı doğru eğimli. 3 numara saçma durabilir. Ben yerinde olsam yaptırmam ama yaptırırsan da pişmanlık yaşayacağını düşünmüyorum.

Saçlarım fazla dökülmeye başladı. Ayrıyeten ruhsal sıkıntılar yaşıyorum. İçime feci saçları 3'e vurma isteği geldi. 2 gündür fotoğrafa bakarak sizce 3 numara bana yakışır mı? Fikirlerinizi bekliyorum rica ediyorum dalga geçmeden ciddi öneriler yapın.
Eczaneden kükürtlü sabun al saclarinı yıka. Ben kullandım %100 fayda oldu.

İstersen 3'e vurabilirsin hazır havalar da soğuk iken belki de bere takarak güzel bir tarz yakalama şansın da var.

Hocam selamlar. İlk öncelikle 2. fotoğraf hakkında konuşayım. Kafanın üstü yanlara doğru eğimli. Yani 3 numara yaptırırsan fena duracağını düşünmüyorum. Ancak şöyle bir noktaya parmak basayım. Bence internet de 3 numara saç yazıp çıkanlar kadar güzel durmaz. Onların kafa yapısında biraz daha üst kısım düz aslında.

Yakışır mı? Yakışır, fena durmaz. Saçların çok iyi bu arada. Ama mesela 1. fotoğrafta da çok belli, o kafanın yanları aşağı doğru eğimli. 3 numara saçma durabilir. Ben yerinde olsam yaptırmam ama yaptırırsan da pişmanlık yaşayacağını düşünmüyorum.

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim anlık gazla kestirip daha büyük bunalıma girmekten korkuyorum o yüzden daha detaylı düşüncem.

:D çok sağ olun hocam.

Eczaneden kükürtlü sabun al saclarinı yıka. Ben kullandım %100 fayda oldu.

Denedim saçtan kaynaklı bir dökülme olmadığı için hiçbir işe yaramadı hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı