3 numara saç bana yakışır mı?

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim anlık gazla kestirip daha büyük bunalıma girmekten korkuyorum o yüzden daha detaylı düşüncem.
Rica ederim hocam. Umarım içini rahatlatıcak bir çözüm bulursun. Yakışıklı adamsın, bunalıma falan girip yıpratma kendini.

Rica ederim hocam. Umarım içini rahatlatacak bir çözüm bulursun. Yakışıklı adamsın, bunalıma falan girip yıpratma kendini.

Eyvallah hocam elimizde olmayan sebepler işte insan çözüm bulamıyor bazen bende uzun zamandır bulamadığım için sıkıntılar göstermeye başladı vücüt.

alnın geniş değil gözlerin de çok güzel. benim fikrimce 3 numara sana 10 numara olur

yakışırrrrr

Hocam kükürtlü sabun yerine badem ve biberiye yağını karıştır. Banyo öncesi sür baş edemezsen minoxil kullan. Saçtan kaynaklı olmasa da takviye olsun. Saçların cidden iyi etkilenmesin olumsuzluktan.

Eyvallah hocam elimizde olmayan sebepler işte insan çözüm bulamıyor bazen bende uzun zamandır bulamadığım için sıkıntılar göstermeye başladı vücüt.
Psikolojik mi? Sormak haddimeyse.

Deniyceğim hocam teşekkürler. maalesef psikolojik hocam.

Çok sıkıntı olursa biriyle paylaşın ya da yardım alın. İyi olman dileğiyle. Yıpratma kendini.

Eyvallah hocam yardımda aldım birine içimide döktüm fakat hiçbiri bir işe yaramdı kendi içimde çözmem gereken şeyler olduğuna inanmaya başladım.

Eyvallah hocam yardımda aldım birine içimide döktüm fakat hiçbiri bir işe yaramdı kendi içimde çözmem gereken şeyler olduğuna inanmaya başladım.
Anlıyorum. Biz burdayız yine de.

Kestirdin mi? Bende şu an kestirmek istiyorum fakat alnım dar, kaş kalın. Yakışır mı yakışmaz mı çekiniyorum. Ortalıkta yumurta kafa gibi dolaşmak istemem açıkçası. Nedensizce benim de içim 3 numara istiyor niye bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…