3 numara saç bana yakışır mı?

Biraz geç oldu ama kusura bakma öncellikle ben kestirdim senin dediğin gibi benim de içim dehşet 3 numara istiyordu bayağı dayandım dayandın en son girdim banyoya aldım makineyi kökü bende zaten deyip vurdum üçe bana dehşet kötü olmadı saçımın önünde döngü olmasına rağmen ama o içimdeki rahatlama yük kalkmasını anlatamam dışarı çıkarken saç baş derdi kalmadı ruhumun üzerindeki baskı gitti 1 2 ay sonra gene uzadı gene vurdum gene uzadı gene vurdum şu anda 3 ve bayramda gene 3E vuracağım bana psikolojik olarak çok iyi geldi seninde içinde ruhunda bir bunalmışlık varsa tavsiye ederim ayrıca benim de anlım dardı ama çok kötü durmadı tavsiyem her yeri aynı kes üstler 3 yanlar 1 yapma NOT: İlk günler ben ne yaptım nasıl dışarı çıkacağım neden yaptım diyebilirsin ama 1 2 gün sonra gözün alışınca cidden rahat ve hoş gelecek dışardaki insanlara çok aldırmamanı öneririm çünkü onların da alışma süreci olacak.

Oldum aga. Çok kötü olmadı ama eh işte. Rahatlama hissi geldi kısa oldugu için. İçimde o yapma hisside gitti daha bir hoş oldu içim. Buraya kadar okuyan varsa, bu konuyu merak eden kişilere sesleniyorum okuyorsanız vurun saçı, atla deve değil yeniden çıkıyor. Vurun rahatlayın bir, tavsiyemdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…