Hocam o biraz eski bir fotoğraf. Bir de şuna bakın yakışmaz diyorsanız yine yapmam.Yakışmaz. Çene yapın biraz geride. Burun ortaya çıkıyor. 3 numara vurursan hatların daha belirgin olur.
Neden hocam?Hocam bence yapma sen bilirsin tabii de.
Bu kafa ve çene yapısına gitmez hocam. Size şu anda kullandığınız tarzda uzun bir model yakışır.Saçımı üçe vurmayı düşünüyorum. Kafa yapıma göre 3 numara saç yakışır mı? Düz kafa yapısına sahip kişilere yakışmaz diyorlar.
Hocam o biraz eski bir fotoğraf. Bir de şuna bakın yakışmaz diyorsanız yine yapmam.
Hocam aslında alnım küçük, çene hattım belirgin, tombul yanaklarım yok, kafa yapım da öyle düz değil, bir tek burun biraz büyük belki yakışır diye düşünmüştüm.
Neden hocam?
Hocam o biraz eski bir fotoğraf. Bir de şuna bakın yakışmaz diyorsanız yine yapmam.
Hocam aslında alnım küçük, çene hattım belirgin, tombul yanaklarım yok, kafa yapım da öyle düz değil, bir tek burun biraz büyük belki yakışır diye düşünmüştüm.
Neden hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.