3 numara saç yakışır mı?

slmbnwho

Hectopat
Daha fazla  
Saçımı üçe vurmayı düşünüyorum. Kafa yapıma göre 3 numara saç yakışır mı? Düz kafa yapısına sahip kişilere yakışmaz diyorlar.

Dosya Ekleri

• 20240806_225904 (2).jpg
    20240806_225904 (2).jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 233
Yakışmaz. Çene yapın biraz geride. Burun ortaya çıkıyor. 3 numara vurursan hatların daha belirgin olur.
Hocam o biraz eski bir fotoğraf. Bir de şuna bakın yakışmaz diyorsanız yine yapmam.

Hocam aslında alnım küçük, çene hattım belirgin, tombul yanaklarım yok, kafa yapım da öyle düz değil, bir tek burun biraz büyük belki yakışır diye düşünmüştüm.

Hocam bence yapma sen bilirsin tabii de.
Neden hocam?

Dosya Ekleri

• 20241019_204112.jpg
    20241019_204112.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 147
Son düzenleme:
Hocam o biraz eski bir fotoğraf. Bir de şuna bakın yakışmaz diyorsanız yine yapmam.

Hocam aslında alnım küçük, çene hattım belirgin, tombul yanaklarım yok, kafa yapım da öyle düz değil, bir tek burun biraz büyük belki yakışır diye düşünmüştüm.

Neden hocam?

Bence şu anda iyi hatta biraz daha uzun bile bırakabilirsin saçı daha iyi durabilir.

Hocam her halikarda senin kararın sen istiyorsan bize bir şey demek düşmez.

Eğer pişman olacagını dusunmuyorsan yapmanı onerırım ben her zaman 3'e vururum ve hep de rahat olur.

Neden hocam?

Hocam çene geride burun büyük bir de galiba kulaklar kepçe bence yapmayın.

Yakışmaz ancak kötü de durmaz.

Benim çenem bayağı ileride ve yüzüm orantılı ancak bana da 3 numara yakışmıyor, alakasını anlayamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı