semih24 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 146 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar MSI GE60 laptopum var. 750GB HDD mevcut. Bugün sürücüleri en iyi duruma getir yaptım, işlem sonucu resimde gördüğünüz gibi C diski %3 parçalanmış yazdı. Bu ne anlama geliyor, herhangi bir sorun çıkartır mı?
Arkadaşlar MSI GE60 laptopum var. 750GB HDD mevcut. Bugün sürücüleri en iyi duruma getir yaptım, işlem sonucu resimde gördüğünüz gibi C diski %3 parçalanmış yazdı. Bu ne anlama geliyor, herhangi bir sorun çıkartır mı?
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 6 Mayıs 2021 #2 Yanlış bilgi HDD kullanıyorsanız yavaş yavaş ömrü tükenmek üzere diye biliyorum ve bende de %0 parçalanmış yazıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2021
HDD kullanıyorsanız yavaş yavaş ömrü tükenmek üzere diye biliyorum ve bende de %0 parçalanmış yazıyor.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.560 Çözümler 83 6 Mayıs 2021 #3 Verilerin parçaları disk yüzeyinde dağınık anlamına gelmekte, disk birleştirme yapın.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 6 Mayıs 2021 #4 Diskteki dosyaların parçaları farklı farklı yerlerde tutuluyor. Bu onun oranı. %8 üstünde ise birleştirme yapılması önerilir.
Diskteki dosyaların parçaları farklı farklı yerlerde tutuluyor. Bu onun oranı. %8 üstünde ise birleştirme yapılması önerilir.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 6 Mayıs 2021 #5 Lord Raiden dedi: Diskteki dosyaların parçaları farklı farklı yerlerde tutuluyor. Bu onun oranı. %8 üstünde ise birleştirme yapılması önerilir. Genişletmek için tıkla... Ben birleştirme yapmama rağmen %0 oluyor.
Lord Raiden dedi: Diskteki dosyaların parçaları farklı farklı yerlerde tutuluyor. Bu onun oranı. %8 üstünde ise birleştirme yapılması önerilir. Genişletmek için tıkla... Ben birleştirme yapmama rağmen %0 oluyor.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.560 Çözümler 83 6 Mayıs 2021 #6 Falsey dedi: Ben birleştirme yapmama rağmen %0 oluyor. Genişletmek için tıkla... Windows belirli aralıklarla otomatik yapıyor veya yakın zamanda format atmış iseniz bu yüzden de olabilir.
Falsey dedi: Ben birleştirme yapmama rağmen %0 oluyor. Genişletmek için tıkla... Windows belirli aralıklarla otomatik yapıyor veya yakın zamanda format atmış iseniz bu yüzden de olabilir.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 6 Mayıs 2021 #7 Furkan1461 dedi: Windows belirli aralıklarla otomatik yapıyor veya yakın zamanda format atmış iseniz bu yüzden de olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet yakın zamanda format attım.
Furkan1461 dedi: Windows belirli aralıklarla otomatik yapıyor veya yakın zamanda format atmış iseniz bu yüzden de olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet yakın zamanda format attım.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.459 Makaleler 6 Çözümler 513 Yer İstanbul 6 Mayıs 2021 #8 Falsey dedi: Ben birleştirme yapmama rağmen %0 oluyor. Genişletmek için tıkla... Sorun ne burada? 8 üzerinde ise birleştirip düşürüyorsun, amaç bu. Ne yani, -1 falan mı olmasını istiyorsun?
Falsey dedi: Ben birleştirme yapmama rağmen %0 oluyor. Genişletmek için tıkla... Sorun ne burada? 8 üzerinde ise birleştirip düşürüyorsun, amaç bu. Ne yani, -1 falan mı olmasını istiyorsun?
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 6 Mayıs 2021 #9 Vavien. dedi: Sorun ne burada? 8 üzerinde ise birleştirip düşürüyorsun, amaç bu. Ne yani, -1 falan mı olmasını istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Bir zararı var mı diye sormak istedim çünkü ne kadar birleştirme yapsam da gitmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2021
Vavien. dedi: Sorun ne burada? 8 üzerinde ise birleştirip düşürüyorsun, amaç bu. Ne yani, -1 falan mı olmasını istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Bir zararı var mı diye sormak istedim çünkü ne kadar birleştirme yapsam da gitmiyor.
Parti Şapkası Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 3.678 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mayıs 2021 #10 %0 olması iyi bir şey değil mi? Sonuçta %8 ve üzerine çıkarsa birleştirme yapın demişler.