Steam 3. part siteye giriş yaparsak hesabımız çalınır mı?

WOZF1N

Decapat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Steam envanterimin değerine bakmak icin CS. Money adlı bir siteye giriş yapmak icin tıkladığımda bu yer geldi ve buradan giriş yaptım.

Giriş yaptıktan sonra aklıma takıldı hesabım çalınabilir mi diye. Emin olmak istiyorum, hesabın çalınma ihtimali var mıdır?

"Scam" dediğimiz siteler dolandırmaya yönelik, orijinal siteleri kopyalayıp kişisel, hesap ve finansal bilgilerinizi kopyalayıp çalan sitelerdir. Bu siteler maalesef günümüzde çok yaygınlaştı. Sahte(scam) siteler orijinalleri kopyalarken örneğin adreslerinde bir harf fazla veya bir harf silerek yapıyor bu şekilde insanların boş anından faydalanıyorlar. En basit yöntemi giriş kısmında e-posta, kullanıcı adı ve şifre alanlarına rastgele harf ve sayı yazarak giriş yapayı deneyiniz eğer ki giriş yaparsa %100 sahtedir. Hata veriyorsa yine de güvenli anlamına gelmez Google üzerinden araştırma yapabilirsiniz adresi kontrol edebilirsiniz.

Ekstra iki aşamalı güvenlik ve benzeri önlemlerle hesabınızı koruyabilirsiniz.

Hocam giriş yaparken e-posta şifre falan istemiyor önceden web Steam'e giriş yaptığım için.

Şu sekilde izin istiyor sağdaki uyarıları okuduğumda "Steam giriş bilgileriniz paylaşılmayacaktır" yazıyor ama emin olmak istedim şifrem falan alınıp hesap çalınsa acayip moralim bozulur yani bu csmoney adlı site şifreme falan herhangi bir bir erişimi yok değil mi bu arada Steam Guard falan aktif tüm korumalar var hesapta.

Sahte, dolandırıcı sitelerde oturum açarsanız hesabınız çalınır.

YouTuber'lardan CS. Money ile ilgili videoları var. Açıklama kısmında orijinal site linkini paylaşıyorlar. Oradan da girebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…