Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.248 Çözümler 6 31 Mayıs 2023 #1 Zararı olur mu? Wi-Fi sürekli koptuğu için format attım. Malum PC Casper olunca manuel kurmak gerekiyor uğraşmak istemiyorum.
Zararı olur mu? Wi-Fi sürekli koptuğu için format attım. Malum PC Casper olunca manuel kurmak gerekiyor uğraşmak istemiyorum.
Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 31 Mayıs 2023 #2 Zararı olur.
4 448634 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 943 Çözümler 9 31 Mayıs 2023 #3 Hocam genellikle bilgisayarı bozuyorlar. Elle yüklemek her zaman daha iyidir. Program kullanınca zararlarını ilerleyen zamanlarda görüyorsunuz genelde.
Hocam genellikle bilgisayarı bozuyorlar. Elle yüklemek her zaman daha iyidir. Program kullanınca zararlarını ilerleyen zamanlarda görüyorsunuz genelde.
6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 31 Mayıs 2023 #4 Algoritmik dedi: Zararı olur mu? Wi-Fi sürekli koptuğu için format attım. Malum PC Casper olunca manuel kurmak gerekiyor uğraşmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kablolu bağlanmayı denedin mi?
Algoritmik dedi: Zararı olur mu? Wi-Fi sürekli koptuğu için format attım. Malum PC Casper olunca manuel kurmak gerekiyor uğraşmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kablolu bağlanmayı denedin mi?
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.248 Çözümler 6 31 Mayıs 2023 #5 Nos NiTrOgEn dedi: Zararı olur. Genişletmek için tıkla... Neden?
Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 31 Mayıs 2023 #6 Algoritmik dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... İleride çok uğraştırır.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.248 Çözümler 6 31 Mayıs 2023 #7 646148 dedi: Kablolu bağlanmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Modem uzakta hocam. Odadan bağlanıyorum sürekli bağlantı kopuyor. Yanımdaki diğer HP ve MacBook'ta herhangi bir sorun yok. Sadece Casper yapıyor. Nos NiTrOgEn dedi: İleride çok uğraştırır. Genişletmek için tıkla... Ne açıdan hocam tek tek mi kurayım yani?
646148 dedi: Kablolu bağlanmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Modem uzakta hocam. Odadan bağlanıyorum sürekli bağlantı kopuyor. Yanımdaki diğer HP ve MacBook'ta herhangi bir sorun yok. Sadece Casper yapıyor. Nos NiTrOgEn dedi: İleride çok uğraştırır. Genişletmek için tıkla... Ne açıdan hocam tek tek mi kurayım yani?
Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 31 Mayıs 2023 #8 3. parti sürücü güncelleme programları Slimdrive ve de benzeri programlar sizce kullanılmalı mıdır, hangisi önerilir? www.technopat.net
3. parti sürücü güncelleme programları Slimdrive ve de benzeri programlar sizce kullanılmalı mıdır, hangisi önerilir? www.technopat.net
6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 31 Mayıs 2023 #9 Algoritmik dedi: Modem uzakta hocam. Odadan bağlanıyorum sürekli bağlantı kopuyor. Yanımdaki diğer HP ve MacBook'ta herhangi bir sorun yok. Sadece Casper yapıyor. Ne açıdan hocam tek tek mi kurayım yani? Genişletmek için tıkla... Sorun çözülmezse kablolu bağlan veya garantiye vermeyi dene.
Algoritmik dedi: Modem uzakta hocam. Odadan bağlanıyorum sürekli bağlantı kopuyor. Yanımdaki diğer HP ve MacBook'ta herhangi bir sorun yok. Sadece Casper yapıyor. Ne açıdan hocam tek tek mi kurayım yani? Genişletmek için tıkla... Sorun çözülmezse kablolu bağlan veya garantiye vermeyi dene.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.248 Çözümler 6 31 Mayıs 2023 #10 646148 dedi: Sorun çözülmezse kablolu bağlan veya garantiye vermeyi dene. Genişletmek için tıkla... Kablolu bağlantı zaten en iyisi ama dediğim gibi modemin kablosu kısa salonda duruyor dolabın üstünde.
646148 dedi: Sorun çözülmezse kablolu bağlan veya garantiye vermeyi dene. Genişletmek için tıkla... Kablolu bağlantı zaten en iyisi ama dediğim gibi modemin kablosu kısa salonda duruyor dolabın üstünde.