3. parti yazılımdan trojan bulaştı

En sağlıklısı format olacaktır. Fakat format atmam diyorsanız Kaspersky ile deneyebilirsiniz.
Neden virüs korumasını 3. parti bir yazılım indirirken kapatır ki bir insan...

Steam desteğe ulaşmalısın ve asla Windows Defender kapatmanı isteyen bir programı kurmamalısın. Bilgisayarı formatlaman gerek tamamen hiçbir dosyanı yedekleme onlarada bir ihtmal bulaşmış olabilir.

3. parti yazılım bir daha indirmezsin o halde. Kaspersky ile tarama yapıp silin.

Hekese bilgi verdiği için teşekkür ederim virüs coin miner virüsüymüş. ESET tam tarama yaptım 6 tane algıladı 2'sini sildi 4 tanesi kaldı. Bir taram daha yapınca o dördü de görünmedi sebep ini anlamadım Steam hesabımı da kurtarmak için mesaj attım desteğe onlar eskiden Steam cüzdan kodu vb. alışveriş kodunun resmini istiyorlar elimde resimleri yok. Resimlere ulaşabilir miyim?

Kod'un mail adresinize gelmiş olması gerekiyor ekran görüntüsünü iletebilirsiniz.

Kaspersky ya da Malwarebytes indirip taratın. Forumda bunu yazan 32912. kişiyim galiba .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…