metinsama Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 814 Çözümler 5 28 Mayıs 2021 #11 ItsAllGoodman dedi: Takabilirsiniz. Herhangi bir fandan aldığı PWM sinyali diğer fanlara da iletiyor. Tüm fanlara ayrı ayrı devir ayarı yapamazsınız fakat hepsinin devrini aynı oranda değiştirebilirsiniz. Böyle olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ben çoklayıcı kullandığımda böyle olmuştu kusura bakmayın.
ItsAllGoodman dedi: Takabilirsiniz. Herhangi bir fandan aldığı PWM sinyali diğer fanlara da iletiyor. Tüm fanlara ayrı ayrı devir ayarı yapamazsınız fakat hepsinin devrini aynı oranda değiştirebilirsiniz. Böyle olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ben çoklayıcı kullandığımda böyle olmuştu kusura bakmayın.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.245 Makaleler 3 Çözümler 195 28 Mayıs 2021 #12 aydos dedi: Yani diğer 3 pin girişler 4 pin girişi taklit ediyor. PWM durumu geçerli olur mu hala o zaman? Taktığım fanların hepsi aynı marka aynı model olacak. Genişletmek için tıkla... Evet, olur. Aynı marka ve model olmalarına da gerek yok. metinsama dedi: Ben çoklayıcı kullandığımda böyle olmuştu kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Direkt takınca bazen olmayabiliyor, böyle olması normal. Onun da çözüm yolları var ama.
aydos dedi: Yani diğer 3 pin girişler 4 pin girişi taklit ediyor. PWM durumu geçerli olur mu hala o zaman? Taktığım fanların hepsi aynı marka aynı model olacak. Genişletmek için tıkla... Evet, olur. Aynı marka ve model olmalarına da gerek yok. metinsama dedi: Ben çoklayıcı kullandığımda böyle olmuştu kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Direkt takınca bazen olmayabiliyor, böyle olması normal. Onun da çözüm yolları var ama.
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 28 Mayıs 2021 #13 Teşekkürler cevaplarınız için olayı anladım. @ItsAllGoodman @Krmdmrz @metinsama