O OVERLOKÇU Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 947 Çözümler 7 6 Şubat 2021 #1 Fanı CPU sıcaklığına göre ayarlamak istiyorum nasıl yapabilirim?
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #2 OVERLOKÇU dedi: Fanı CPU sıcaklığına göre ayarlamak istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yapamazsın 4 pinli olması lazım. Ben genede denemek istiyorum diyiyorsan anakrtının modelini paylaş.
OVERLOKÇU dedi: Fanı CPU sıcaklığına göre ayarlamak istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yapamazsın 4 pinli olması lazım. Ben genede denemek istiyorum diyiyorsan anakrtının modelini paylaş.
O OVERLOKÇU Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 947 Çözümler 7 6 Şubat 2021 #3 B550 ASUS ROG STRIX F Wi-Fi
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #4 Bios menüye girin. Bios ekranınız gelince 3 seçenek var. Power saver performans dengeli var. Enerji saver olanı seçin advance menüye girin ve orada cpu fan speed olacak 200rpm gibi değere düşürün. Kaydedin ve çıkış yapın.
Bios menüye girin. Bios ekranınız gelince 3 seçenek var. Power saver performans dengeli var. Enerji saver olanı seçin advance menüye girin ve orada cpu fan speed olacak 200rpm gibi değere düşürün. Kaydedin ve çıkış yapın.