Alparow Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 397 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #1 Selam, yeni bir PC topluyorum aldığım kule tipi soğutucu 3 pin ancak CPU fan kısmı 4 pin 3 PIN'i 4 pine taktığım zaman herhangi bir sorun oluşurmu. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2025
Selam, yeni bir PC topluyorum aldığım kule tipi soğutucu 3 pin ancak CPU fan kısmı 4 pin 3 PIN'i 4 pine taktığım zaman herhangi bir sorun oluşurmu.
TacsizKralTR Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.331 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #2 Alparow dedi: Selam, yeni bir PC topluyorum aldığım kule tipi soğutucu 3 pin ancak CPU fan kısmı 4 pin 3 PIN'i 4 pine taktığım zaman herhangi bir sorun oluşurmu. Genişletmek için tıkla... Oluşmaz bende aynı şekilde kullanıyorum.
Alparow dedi: Selam, yeni bir PC topluyorum aldığım kule tipi soğutucu 3 pin ancak CPU fan kısmı 4 pin 3 PIN'i 4 pine taktığım zaman herhangi bir sorun oluşurmu. Genişletmek için tıkla... Oluşmaz bende aynı şekilde kullanıyorum.
Alparow Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 397 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #3 TacsizKralTR dedi: Oluşmaz bende aynı şekilde kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
TacsizKralTR dedi: Oluşmaz bende aynı şekilde kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
7 771722 Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 931 Çözümler 8 20 Ocak 2025 #4 Alparow dedi: Selam, yeni bir PC topluyorum aldığım kule tipi soğutucu 3 pin ancak CPU fan kısmı 4 pin 3 PIN'i 4 pine taktığım zaman herhangi bir sorun oluşurmu. Genişletmek için tıkla... 3 pin DC fandır, takarsınız ve çalışır fakat CPU soketinde genelde DC mod olmaz. DC fan PWM modda ve son hızda çalışır. Ses yapabilir, ömrü kısalabilir.
Alparow dedi: Selam, yeni bir PC topluyorum aldığım kule tipi soğutucu 3 pin ancak CPU fan kısmı 4 pin 3 PIN'i 4 pine taktığım zaman herhangi bir sorun oluşurmu. Genişletmek için tıkla... 3 pin DC fandır, takarsınız ve çalışır fakat CPU soketinde genelde DC mod olmaz. DC fan PWM modda ve son hızda çalışır. Ses yapabilir, ömrü kısalabilir.