3 PSU ile madencilik yapılır mı?

Worldax

Kilopat
Yer
Gebze, Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selam! Fazla uzatmadan konuya gireceğim ben 14 adet 3060 Ti ile madencilik yapmayı düşünüyorum, anakart olarak Biostar TB360-BTC PRO modelini seçtim, 12 tane alabiliyor. Ben 2 adet 650Watt Sharkoon PSU ile bu işe girmeyi düşünüyordum ancak yetersiz kalacak elimde bir adet fazladan FSP 500 Watt PSU var, onu da bağlamayı düşündüm ancak ne yazık ki anakart üzerinde en fazla 2 tane 24'lük pin var nasıl bağlarım bunları?

PSU ları bi aparat ile birbirine bağlayıp aynı anda çalışmalarını sağlayabiliyorsun.Videodan destek alabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Size ortalama 2800WATT'lık bir güç gerekiyor ama sizde 1800WATT bulunuyor, yani madencilik yapamazsınız. Ben madencilik yapmadığım halde bunları biliyorsam, sizin benden daha çok bilgi sahibi olmanız lazım. Madenciliğe başlamadan önce daha fazla bilgi edinmenizi öneririm.

Son düzenleme:
Bu işten hiç anlamayan birisi bile o PSU'lara o kartların teslim edilmeyeceğini bilir. Bunu ancak işkembeden sallayan hayali bir konuya sahip birisi yazar.

Bu işten hiç anlamayan birisi bile o PSU'lara o kartların teslim edilmeyeceğini bilir. Bunu ancak işkembeden sallayan hayali bir konuya sahip birisi yazar.
Kartları modlayarak 130watt a kadar düşürebileceğimi okumuşutum, sadece 12 tanesini miningde kullanacağım Anakart 12 adet alıyor diye
13k Ekran kartlarını çıkartınca

24 pin girişini ekran kartlarına takamazsınız diye biliyorum. Eğer yeterli pin sayısı varsa güç kaynakları ekran kartlarına yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…