fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.816 Çözümler 11 15 Mart 2022 #21 Ben o işlemci ile 3 saat boyunca oyun oynasam daha fazla zarar vermiş olurum. Demek istediğim aylarca mining yapılan ekran kartı/işlemciler dahi kullanılamaz hale gelemez.
Ben o işlemci ile 3 saat boyunca oyun oynasam daha fazla zarar vermiş olurum. Demek istediğim aylarca mining yapılan ekran kartı/işlemciler dahi kullanılamaz hale gelemez.
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 15 Mart 2022 #22 mor ekmek dedi: 5 dolar kazandığını iddia etmemiş. Genişletmek için tıkla... 5 dolar için demiş konu sahibi. Biri sazanlanmış, konu sahibi mi, işlemcinin sahibimi, bilgisayarı kullanan mı belli değil.
mor ekmek dedi: 5 dolar kazandığını iddia etmemiş. Genişletmek için tıkla... 5 dolar için demiş konu sahibi. Biri sazanlanmış, konu sahibi mi, işlemcinin sahibimi, bilgisayarı kullanan mı belli değil.