Maksimum 10 dk olan güncelleme 3 saat sürdü neyse girdim baktım ne var Cortana diye bir şey gelmiş. Bunu nasıl engelleyebilirim? Ve arkaplanım silinimiş ürün anahtarım daha yeni olmasına rağmen lisansınız bitecek diyor. Kısacası Windows'un bu güncellemesini hiç beğenmedim.
Maksimum 10 dk olan güncelleme 3 saat sürdü neyse girdim baktım ne var Cortana diye bir şey gelmiş. Bunu nasıl engelleyebilirim? Ve arkaplanım silinimiş ürün anahtarım daha yeni olmasına rağmen lisansınız bitecek diyor. Kısacası Windows'un bu güncellemesini hiç beğenmedim.
Teşekkürler ve evet HDD var. Daha önceden ürün anahtarı girmiştim fakat bu bir şirket ürün anahtarıydı. Şimdi internetten Windows 10 Pro ürün anahtarı buldum. Bir sıkıntı çıkar mı?
Yeni sürüme geçince arkadaşımın LoL'de ekranı karıncalanmaya başlamıştı. Ben de güncelleme yaptım ama hem uzun sürmedi hem de Cortana falan gelmedi ve LoL'de karıncalanma oluyor. Yine Windows'tan getirisi olmayan götürüsü olan bir güncelleme.
Hocam benim anahtarım orijinal ve lisansı 2022'de bitmesi lazım. Fakat Windows diyor ki; geçerli bir dijital lisansınız olmadığı için Windows'u etkinleştiremiyoruz diyor. Ben nasıl iş anlamadım.
Yeni sürüme geçince arkadaşımın LoL'de ekranı karıncalanmaya başlamıştı. Ben de güncelleme yaptım ama hem uzun sürmedi hem de Cortana falan gelmedi ve LoL'de karıncalanma oluyor. Yine Windows'tan getirisi olmayan götürüsü olan bir güncelleme.
HDD ise normal o kadar sürmesi. Eski ürün anahtarını girmeyi dener misiniz? Olmazsa internetten alırsın ama hangi site? Onun için yeni konu açın ben o ürün anahtarı alma işinden pek anlamam.