3 senede 4 bin km gerçek mi?

ilkay ata

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 16 yaşındayım ve ilk motor olarak Honda CB125R almayı düşünüyorum. 2018 model olan motosikletin kmsini PTT'den sorgulattığımda 2021 de ilk muayenesinde 4 bin km de olduğu gözüküyor. 2023'teki muayenede ise 9500 km gözüküyor. Benim alacağım kişi 3. sahibi ve motoru günümüzden yaklaşık 10 ay önce almış ve ekrenı değiştirmiş(kronik). Ekranın değişimini orijinal şekilde yapıldığı ve önceki km ile ilgili bilgiler olan bir servis belgesi vardı. Yani şu an alacağım sahibi 22 binde ekranı değiştirmiş motorun şu anki ekranı 10 binde motor 31 binde. Benim aklıma takılan 2 detay var. Alacağım kişi 2 sahibinden şunu duymuş " Birinci sahibi Trabzon'da diş hekimiymiş ve bahçesinde süs olarak duruyormuş motor o yüzden km yapmamış.". Bu olay bana bir yandan inandırıcı geliyor bir yandan gelmiyor. İlk muayenesinde neden km düşürmek istemiş olabilir ki? ( motor diri yani 50 60 binlerde değil). Yani bu ilk muayenede 4 bin olayı gerçek midir? 2. şey ise 5664'e hem plakadan gem şase numarasından mesaj attığımda 1 adet bedelsiz hasar kaydı gözüküyor FAKAT bu hasar kaydı da CBR600RR üzerine gözüküyor. Ruhsattaki şase numarası vs. tutuyor. Motor kozmetik olarak 7/10. Lastik ve baskı balata masrafı var öenmli olarak ve 118 bin lira. Sizce alınır mı? Çinli/benelli/bajaj düşünmüyorum 130 aşağısında 2. el Japon alacağım yaz sonu km yükselmeden satacağım.

Rapor Düzenle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…