CanBomonti
Megapat
Daha fazla
Herkese iyi forumla ve iyi geceler. Başlıkta da belirttiğim gibi ben alttan dersi olan okulu uzayacak ama resmi dönem sayısı olarak da 6. dönemini bitirecek olan bir Ankara Hacı Bayram Veli gazetecilik öğrencisiyim. Ankara'da 3 yıldır geçim derdi sebebiyle ciddi sıkıntılar yaşıyordum ancak artık bu son dönemde iyice bitme noktasına geldim ve ailem de bitiyor. Okulu da bırakmak istemiyorum o yüzden Akdeniz üniversitesine yatay geçiş yapmak istiyorum Akdeniz üniversitesinin benim tercih yaptığım yıl kı başarı sıralamasını çok rahat tutturuyorum o yüzden yatay geçiş şartını karşılıyorum bir sıkıntı yok. Ancak ne yönetmeliklerde ne de internette forumlarda net bir şekilde son sene yatay geçiş yapamazsınız ya da yapabilirsiniz gibi bir ibare görmedim. Gerçekten ya okulu bırakacağım ya da yatay geçiş yapacağım o yüzden kesin bir bilgiye ulaşmam gerekti son çare bu forumun olayı böyle bir şey olmadığı halde buraya da danışmak istedim. Akdeniz üniversitesi öğrenci işlerine sormak için asla ulaşamıyorum ve şu anda Ankarada'yım gidip de konuşma şansım da yok. Umarım aranızdan kesin bilgi sahibi olan biri çıkar. Şimdiden teşekkürler. İyi ve sağlıklı günler dilerim.