T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 3 Temmuz 2023 #11 Çoğu giriş seviyesi anakart 4 slota sahip olsa bile 2 slot kullanımını hedef alıyor. 4 slotu doldurursan RAM tam hızlarını veremeyebiliyor. Baran Teker dedi: 3000 MHz'ye sabitlesemde sıkıntı olur mu? Yapmıyorum o zaman şimdilik 16 ile yola devam ama V Rising gibi cok RAM tuketen oyunlarda nadiren anlık drop yiyorum onune nasıl gecebilirim? Genişletmek için tıkla... Sorun olur. RAM sadece frekans ve zamanlamalardan oluşmuyor. Milyon tane farklı etken var.
Çoğu giriş seviyesi anakart 4 slota sahip olsa bile 2 slot kullanımını hedef alıyor. 4 slotu doldurursan RAM tam hızlarını veremeyebiliyor. Baran Teker dedi: 3000 MHz'ye sabitlesemde sıkıntı olur mu? Yapmıyorum o zaman şimdilik 16 ile yola devam ama V Rising gibi cok RAM tuketen oyunlarda nadiren anlık drop yiyorum onune nasıl gecebilirim? Genişletmek için tıkla... Sorun olur. RAM sadece frekans ve zamanlamalardan oluşmuyor. Milyon tane farklı etken var.