3 tane kablosuz ekipman çakışma yapar mı?

Quadranil1

Hectopat
Makaleler
7
Daha fazla  
Şu an aktif olarak 4K dongle ile birlikte VGN Dragonfly F1 Pro kullanıyorum. Bunun yanına Darmoshark K8 ve kablosuz bir kulaklık düşünüyorum.
Tek başına fareyi kablosuz kullanırken bir sorun yaşamıyorum ancak klavye ve kulaklığımı da kablosuz alırsam herhangi bir problem yaşar mıyım?

Hayır yaşamazsın.

Bende de Dragonfly F1 var ve Corsair Void Elite kulaklık ile çakışma yapıyor şu an. Fareyi kablosuz kullanmak tam bir işgence oluyor CS2 oynarken.

Bende de Dragonfly F1 var ve Corsair Void Elite kulaklık ile çakışma yapıyor şu an. Fareyi kablosuz kullanmak tam bir işgence oluyor CS2 oynarken.
Hocam vallaha her şeyim kablosuz şu an öyle bir sorun yaşamadım. Başka bir şeyden kaynaklanıyor olmasın?

Hocam vallaha her şeyim kablosuz şu an öyle bir sorun yaşamadım. Başka bir şeyden kaynaklanıyor olmasın?
Hocam her şeyi denedim ama fareden performans alamadım sebebi kulaklık da değil muhtemelen bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…