3 tane monitor almak vs VR gözlük almak

Efresh01

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
EKRAN KARTI RTX 4090 Tİ 24GB
İşlemci Intel(R) Core(TM) İ912900KF CPU @ 4.20GH
32,0 GB RAM
Merhaba, direksiyon seti için 3 tane monitör mü almalıyım yoksa PlayStation VR2 mi almalıyım? Hangisi daha gerçekçi deneyim olur?

VR2 daha gerçekçi bir deneyim olur fakat bazı oyunlarda desteği olmadığı için ben olsam 3 tane monitör alırdım.Hangi oyunları oynacaksınız ve sistem özellikleriniz neler?

Merhaba, direksiyon seti için 3 tane monitör mü almalıyım yoksa PlayStation VR2 mi almalıyım? Hangisi daha gerçekçi deneyim olur?

Onun yerine 2 tane monitör al. 2. eldende Oculus Quest 2'yi 7000TL gibi bir fiyata al. Hem onu hem de onu deneyimlemiş olursun.

VR2 daha gerçekçi bir deneyim olur fakat bazı oyunlarda desteği olmadığı için ben olsam 3 tane monitör alırdım. Hangi oyunları oynacaksınız ve sistem özellikleriniz neler?

Hocam ETS 2 F1 25 Assetto Corsa gibi oyunlar oynayacağım.

Onun yerine 2 tane monitör al. 2. eldende Oculus Quest 2'yi 7000TL gibi bir fiyata al. Hem onu hem de onu deneyimlemiş olursun.

Doğru söylüyorsunuz bir gün bu oyunlardan sıkılınca VR gözlüğüde kullanamam ama monitor alırsam hiç değilse iyi iş görür.

Doğru söylüyorsunuz bir gün bu oyunlardan sıkılınca VR gözlüğüde kullanamam ama monitor alırsam hiç değilse iyi iş görür.
Ets ve Assetto oynayacaksan bence direkt 3 monitör al

Vr gözlüğünü bir yerde deneyebiliyorsanız deneyin sonra alın

ETS ve assetto oynayacaksan bence direkt 3 monitör al.

VR gözlüğünü bir yerde deneyebiliyorsanız deneyin sonra alın.

Hocam kararımı verdim galiba dediğiniz gibi 3 monitör alacağım 3 tanesi de 27 inç olması lazım tavsiyeniz varsa atar mısınız benim şu an ana monitör 280Hz onu üstte sabitleyeceğim alacağım 3 monitörü de alta dizeceğim ama kavisli olmamaları lazım güzel bir öneriniz varsa bekliyorum.

asus rog strix xg27acs bende kullanıyorum güzel monitör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…