3 tane sorumluluk sınavım var ve çalışmadım

Eggmen00

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben 10. sınıfa yeni geçtim ve 3 tane sorumluluk sınavım var Bunlar matematik coğrafya ve biyoloji. Biyolojiye tek tük hakimim ama matematik ve coğrafya konusunda sıkıntım var 2 haftada ders başına 1-2 saat ayırmayı düşünüyorum sizce halledebilir miyim?
Dipnot: Arkadaşım Okulun başarı puani düşmemesi için telafi sınavlarının kolay olduğunu söylemişti daha önce telafi sınavına girenler yazabilir mi zorluk derecesini?

Son düzenleyen: Moderatör:
Okuldan okula değişir, daha önce giren kimseyle karşılaşmadım.

Hocam sorumluluk sınavı sadece edebiyatta var diye biliyorum. Yeni yönetmelikte, 9.sınıflar için kaldığınız derslere göre mi sorumluluğa giriyorsunuz?

Bu arada genelde kolay oluyor. (öğretmenin insafına kalmış bişey)

Hocam sorumluluk sınavı sadece edebiyatta var diye biliyorum. Yeni yönetmelikte, 9.sınıflar için kaldığınız derslere göre mi sorumluluğa giriyorsunuz?

Kaldığımız her ders için telafi sınavı oluyoruz hocam.

Evet hocam sadece edebiyat mevzusu ortaokul için sanirsam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 10. sınıf edebiyat telafisine girmiştim. Tavsiyem YouTube'a o gireceğin dersin sorumluluk sınavını yaz ve karşına çıkan tüm sınav videolarını izle, %99 ihtimalle o soruların aynısını soracaklar.
Bu arada yıllardır telafi sınavları kolay diye bir söylenti var. Onu kim uydurdu bilmiyorum fakat yalan, yok öyle bir şey. Sen oturup sınava çalışırmış gibi çalışmazsan +50 puan geçer notu alamazsın. (12.sınıflara kolay oluyor sadece)

oyledir eminim fakat okudugum anadolu lisesi zaten yüksek bi puanla almıyor (89 obp ile alıyor) o yüzden zor sorucaklarini sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…