Konu hakkında bir bilgim yok fakat fikir olarak hava akımı zorlaşacağından ısınacaktır gibi düşünebiliriz yinede 3 titanı birden o derece zorlayıp ısıtacak bir oyun var mı bilemiyorum.
@LatsovPhan arkadaş sadece merak etmiş ve sormuş neden tersliyorsun ki ?
Arkadaşım tamamen kurmaca o sistem baştan sona sıvı soğutmalı olacak o videoyu bende izledim adam başında söylüyor. Artı görmüyor musun kaç tane fan var o sistem ısınır mı hiç
Arkadaşım tamamen kurmaca o sistem baştan sona sıvı soğutmalı olacak o videoyu bende izledim adam başında söylüyor. Artı görmüyor musun kaç tane fan var o sistem ısınır mı hiç
Arkadaşın sorusunun mantıklı olduğunu düşünüyorum. O kadar yakın mesafede bu kadar yüksek performanslı 3 kart nasıl oluyor da hava akımı sağlayıp, soğuk durabilir diye soruyor. Saçma olan ve sadece Titan olunca sorulan bir durum değil.
Biraz esprili birşey söylemeye çalışmıştım açıkçası. Kimseye burda "Ahahaha öyle sorumu olur ?" demeye hakkımda yok. Eğer sakat bir şey söylediysem özür dilerim.
İleride değil, çalıştığı andan itibaren ekran kartları ısınma sorunu yaşar. Umut Byr'ın söylediği "bu tür kullanımlarda su soğutma şart" cümlesi doğru. Ancak sistemde kaç tane fan olursa olsun, 3'lü kombinasyonda ekran kartları aşırı ısınacaktır.