dincer33 Hectopat Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 49 Yer Mersin Daha fazla Meslek Öğrenci 13 Eylül 2013 #1 Merhaba arkadaşlar, biraz önce sistem toplama videosu izledim adamlar 10.000$ harcamış neyse asıl sorum şu, resimdeki gibi 3 kartı arasında boşluk bırakmadan taktı videodaki şahıs. Acaba soğutma sorunu çıkar mı ilerde ? Video: High End Gaming PC Build - Intel Core i7-3960X / 3-Way SLI GTX Titan / NZXT H630 - YouTube
Merhaba arkadaşlar, biraz önce sistem toplama videosu izledim adamlar 10.000$ harcamış neyse asıl sorum şu, resimdeki gibi 3 kartı arasında boşluk bırakmadan taktı videodaki şahıs. Acaba soğutma sorunu çıkar mı ilerde ? Video: High End Gaming PC Build - Intel Core i7-3960X / 3-Way SLI GTX Titan / NZXT H630 - YouTube
Mirkan Şenol Kilopat Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 937 Yer İstanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş gezenin boş kalfası ... 14 Eylül 2013 #11 LatsovPhan dedi: Biraz esprili birşey söylemeye çalışmıştım açıkçası. Kimseye burda "Ahahaha öyle sorumu olur ?" demeye hakkımda yok. Eğer sakat bir şey söylediysem özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Basit birşey için bile , özür dileyebilen adamı çok severim ... Adamsın ... Artı 0 Eksi
LatsovPhan dedi: Biraz esprili birşey söylemeye çalışmıştım açıkçası. Kimseye burda "Ahahaha öyle sorumu olur ?" demeye hakkımda yok. Eğer sakat bir şey söylediysem özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Basit birşey için bile , özür dileyebilen adamı çok severim ... Adamsın ...