taksma Zeptopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Haziran 2024 #1 1, Q, A veye Z gibi tuşlara basınca o sıradaki bütün tuşlara basıyor klavyem blic. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleme: 6 Haziran 2024
1, Q, A veye Z gibi tuşlara basınca o sıradaki bütün tuşlara basıyor klavyem blic. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.446 Makaleler 3 Çözümler 20 6 Haziran 2024 #2 taksma dedi: 1, Q, A ve Z ye basınca o sıradaki bütün tuşlara basıyor klavyem blic. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Klavyen nedir?
taksma dedi: 1, Q, A ve Z ye basınca o sıradaki bütün tuşlara basıyor klavyem blic. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Klavyen nedir?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.322 Makaleler 1 Çözümler 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #3 Hocam bu klavyenizin n-key rollover anti-ghosting konusunda 3 tuşa kadar desteklemesi nedeniyle. Klavye modeliniz nedir?
Hocam bu klavyenizin n-key rollover anti-ghosting konusunda 3 tuşa kadar desteklemesi nedeniyle. Klavye modeliniz nedir?
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.275 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #4 taksma dedi: 1, Q, A ve Z ye basınca o sıradaki bütün tuşlara basıyor klavyem blic. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Anti-Ghosting yok klavyede büyük ihtimal.
taksma dedi: 1, Q, A ve Z ye basınca o sıradaki bütün tuşlara basıyor klavyem blic. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Anti-Ghosting yok klavyede büyük ihtimal.
taksma Zeptopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Haziran 2024 #5 blic T60 KafadanKontak dedi: Hocam bu klavyenizin n-key rollover anti-ghosting konusunda 3 tuşa kadar desteklemesi nedeniyle. Klavye modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla...
blic T60 KafadanKontak dedi: Hocam bu klavyenizin n-key rollover anti-ghosting konusunda 3 tuşa kadar desteklemesi nedeniyle. Klavye modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla...
utku_1311 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 903 Çözümler 2 6 Haziran 2024 #6 Aynı klavyeyi kullanıyorum bende sorun yok.
taksma Zeptopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Haziran 2024 #7 utku_1311 dedi: Aynı klavyeyi kullanıyorum bende sorun yok. Genişletmek için tıkla... bendede sorun yok zaten bi kısayol tuşuna bastım böyle oldu
utku_1311 dedi: Aynı klavyeyi kullanıyorum bende sorun yok. Genişletmek için tıkla... bendede sorun yok zaten bi kısayol tuşuna bastım böyle oldu
utku_1311 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 903 Çözümler 2 6 Haziran 2024 #8 Bende de bazen öyle oluyor çıkartıp takınca düzeliyor.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.322 Makaleler 1 Çözümler 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #9 Hocam o zaman en güzel yöntem kitapçığından resetleme kısayolunu bulup klavyeyi resetlemeniz.
taksma Zeptopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Haziran 2024 #10 KafadanKontak dedi: Hocam o zaman en güzel yöntem kitapçığından resetleme kısayolunu bulup klavyeyi resetlemeniz. Genişletmek için tıkla... ilk önce ona baktım zaten ama yazmıyor hiçbirşey utku_1311 dedi: Bende de bazen öyle oluyor çıkartıp takınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... tak çıkar yapsaydım zaten buraya yazmazdım o kadar da değil
KafadanKontak dedi: Hocam o zaman en güzel yöntem kitapçığından resetleme kısayolunu bulup klavyeyi resetlemeniz. Genişletmek için tıkla... ilk önce ona baktım zaten ama yazmıyor hiçbirşey utku_1311 dedi: Bende de bazen öyle oluyor çıkartıp takınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... tak çıkar yapsaydım zaten buraya yazmazdım o kadar da değil