3 yıl önceki sevgiliye yazmak

3 yıl geçmesine rağmen nasıl hâlâ unutamadın? Size hiç sevgi ve ilgi gösteren yok mu? Muhtemelen yok ki unutamıyorsunuz. Aradan uzun süre geçmiş. Hiçbir şey eskisi gibi olmaz ve muhtemelen seni unutmuştur bile. Gidip yazınca ne diyeceksin?

3 yıl geçmiş. Yazsan da bir şey olsa da ihtimal çok çok çok zor. Seni bile muhtemelen aklına getirmiyordur. Unut.

evet öyle yok. sevgi ilgi gösteren yok. ayrıca 10 üzerinden de 6-7 lik yani ortalama normal bir tipim var tamam o kadar yakışıklı değilim ama tipsizde değilim ayrıca kötü de davranıyorum bir kıza karşı. ama yinede sevgi ilgi gösteren yok.

Hatanı kabul et, ona şu tarz bir mesaj at "Sana karşı çok hata yaptım (isim), senden özür diliyorum. Belli ki artık bana güvenin kalmamış ki çok normal. Seni anlıyorum. Kendine çok iyi bak."
İstersen engelle ya da bir daha ne görüldü ne mesaj at sohbeti sil. Her yerden sil onu. Olgunca bir mesaj olacaktır.

Dostum öncelikle bu konuları bende yaşadım bir abin olarak. Çok çektim, tehlikeden ölümden döndüm falan filan. Bu kızı bir daha görmemeye bak, evde kalma, spor yap, bir sporla uğraş, sevdiğin işleri yap, kendini geliştir, sesine güveniyorsan müzik yap. Kitap oku, bulmaca çöz.

Dışarıya çık arkadaşlarınla gez veya tek başına. Kafanı dağıtacak şeyleri yap. Sigaraya başlama aman diyeyim geri dönüşü zor. Alkol dozunu kaçırmadan almanı tavsiye ederim eğer çok kötü psikolojiye sahip insansan.

Kendine dikkat et dostum

Çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…