3 yıl önceki sistem bu fiyata alınır mı?

Kaplunba

Centipat
Daha fazla  
ASUS Dual RTX 2070
Ryzen 5 3600X
ASUS B450M Dragon
1x16 GB Corsair 3000 MHz
James Donkey 960 GB SATA SSD
Corsair Spec Delta Full RGB kasa
Corsair 550W 80 Plus PSU

12.000 TL fiyatı.

Önerilere ve yorumlara açığım. Hayırlı forumlar.

Forza Horizon 4-5, LoL, Nostale, GTA 5 tarzı oyunlar oynamak istiyorum. Bir de yazılım öğrenmek için kullanacağım.

Fiyat pahalı. Yukarıda denilenlere katılıyorum, SSD tırt. RAM'in tek kanal olması kötü ama 32'ye yükselteceksen avantaj olabilir.
Ara ara güzel sistemler geliyor. Acele etmeye gerek yok. İndirim köşesini takip edersen 13-14 bin arası güzel bir sıfır PC alabilirsin. Karne günü yaklaşıyormuş gene indirim gelir.

SSD iyi değil. Keşke çift kanal RAM olsaydı. Diğer parçalar fişeq, ama 650W PSU olsaydı.

Fiyat pahalı. Yukarıda denilenlere katılıyorum, SSD tırt. RAM'in tek kanal olması kötü ama 32'ye yükselteceksen avantaj olabilir.
Ara ara güzel sistemler geliyor. Acele etmeye gerek yok. İndirim köşesini takip edersen 13-14 bin arası güzel bir sıfır PC alabilirsin. Karne günü yaklaşıyormuş gene indirim gelir.

Önerebileceğiniz hazır sistem varsa onlara da bakabilirim lakin asgari ücretle çalışan bir öğrenciyim bu %18 vergi indirimi gelene kadar zam gelecek o yüzden şimdiden almak istiyorum.

Bu sistem az daha harcama yaptırır gibi. Üstüne az para koyup daha iyi bir şey alma şansın olabilir bence.

Seni etiketlememişim önerin varsa link atar mısın?

Son düzenleme:
Önerebileceğiniz hazır sistem varsa onlara da bakabilirim lakin asgari ücretle çalışan bir öğrenciyim bu %18 vergi indirimi gelene kadar zam gelecek o yüzden şimdiden almak istiyorum.

Seni etiketlememişim önerin varsa link atar mısın?

Sistemler çok sık değişiyor, sürekli yenileri geliyor. Şu an bir şey söyleyemem o yüzden. İndirim köşesini ve YouTube'u takip et. Genelde ikindi vakti haber veriyorlar PC için aklından bulunsun.

Hocam bence bu sistemlere bir göz at. Sonuçta benim önerdiklerim sıfır ve 2 sene garantili. Karar senin.

Hocam bence bu sistemlere bir göz at. Sonuçta benim önerdiklerim sıfır ve 2 sene garantili. Karar senin.

İşlemciyi AMD yerine i3 12. nesil veya i5 11-12. nesil olarak almak istiyorum tek çekirdek benchmark testlerine baktığımda AMD'ler neredeyse listede yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı