3 yıldır altyapı gelmiyor

Karşı mahallemde ADSL vardı bir de fiber çektiler dalga geçer gibi.

Turkcell degil TT yede yazdım. Ama karşıdaki büyük binaya Turkcell altyapı getirdi hem de fiber.

Farklı altyapıları dene, Millenicom gibi şirketlere talep et illa TT ve Turkcell'e etme dolaylı yoldan altyapı getirtmeyi dene. TurkNet gibi bir şirketten TT altyapısı getirebilirsin.

Millenicom ve TurkNet altyapısı görmedim yakınlarda Turkcell ve Türk Telekom var o yüzden ama onları da deneyeyim.

Millenicom ve TurkNet altyapısı görmedim yakınlarda Turkcell ve Türk Telekom var o yüzden ama onları da deneyeyim.

Onların altyapısı yok zaten onlara telefon edip müşteri hizmetlerine diyeceksin ki:
-- Altyapı getirebilen şirketlere iletir misiniz?' internet istiyorum deyip hizmetlere, altyapı dediklerinde bunu diyeceksin işte. O şekilde getirtmeyi deneyebilirsiniz.

Turkcell yetkilileriyle Twitter konuşmam.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    25,7 KB · Görüntüleme: 39
Biraz dua et ki gelme ihtimali artsın. Biliyorsun, Allah'ın gücü büyüktür hocam. Büyük ihtimalle gelir bu konuşma geçmiş ise de, Turkcell'e ne kadar güvenenebiliriz bilemiyorum.

Dua etmekle olacak iş degil. Ben ümidi kestim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…