3 yıllık Game Pass nasıl alınır?

Ultimate olması şart mı acaba ya? Yani 12 aylık Live Gold + Ultimate sonrası almak istediğimiz kadar normal Game Pass ile süre uzamaz mı? Ona göre almayı düşünüyorum bende.

Ultimate olması şart mı acaba ya? Yani 12 aylık Live Gold + Ultimate sonrası almak istediğimiz kadar normal Game Pass ile süre uzamaz mı? Ona göre almayı düşünüyorum bende.
Maalesef hocam.Kalan kısım için ultimate dışı bir yol mevcut değil.

12 ay live gold + 1 ay ultimate yaptıktan sonra, sadece 3 kere daha ultimate alıp 15 ay yapmama izin verdi. Sonrasında ise satın alım sayfasında aboneliği yönet dışında bir buton kalmadı. Otomatik yenilemem de kapalı, acaba aboneliği iptal et butonuna basıp mı almayı denemem gerekiyor?

Birkaç saat sonra satın al butonu tekrar gözükmeye başladı. 2025 Ekim'e kadar uzatabildim.

13 aydan sonra Ultimate almış olsam bile 3 aylık Gold alırsam uzuyor mu abonelik? Yoksa Ultimate mi almam lazım?
Ultimate'e çevirdikten sonra Gold olmana izin vermiyor. Başka yerden kod olarak bulursanız 3 aylık Gold'u 2 ay Ultimate olarak üstüne ekler ama kodlar çok pahalıya satılıyor. Ultimate alarak uzatmak daha mantıklı.

Ultimate'e çevirdikten sonra Gold olmana izin vermiyor. Başka yerden kod olarak bulursanız 3 aylık Gold'u 2 ay Ultimate olarak üstüne ekler ama kodlar çok pahalıya satılıyor. Ultimate alarak uzatmak daha mantıklı.
Ultimate aldım 1 ay daha uzadı ikinciye para yetmedi 2 TL eksiğim var

Ben normal pc gamepass üyeliğimin üzerine ultimate aldım 2 aylık görünüyor üyeliğim şuan hiçbir şey alamıyorum. Ultimate iptal edip live alıp sonra tekrar ultimate alsam problem olur mu sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…