3 yıllık Game Pass nasıl alınır?

Zam falan gelir aman bir 3 yıllık Game Pass alayım ama nereden alacağım?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki yöntemle bugün aldım

3x4 aylık live gold, 5 aylık pc gamepass ve 1 aylık ultimate alsam 1.5 yıllık olur mu acaba? İlla 3 yıllık mı olması gerekiyor ultimate ile birleştirmek için?

3x4 aylık live gold, 5 aylık pc gamepass ve 1 aylık ultimate alsam 1.5 yıllık olur mu acaba? İlla 3 yıllık mı olması gerekiyor ultimate ile birleştirmek için?
Hocam 4 tane 3 aylık live gold alıp, üstüne 1 ay daha live gold alabiliyorsunuz. Bu şekilde 13 ay live gold aldıktan sonra 1 aylık ultimate alarak toplamda 14 ay ultimate sahibi oluyorsunuz. Sonra ise 3 yıla tamamlamak için aylık 45 liradan istediğiniz kadar ultimate ekleyebilirsiniz ay ay. (max 3 yıl oluyor)

alınıyor, hem de muhteşem oluyor. çok güzel anlatmış yukardaki kızcağız.

Videodeki ablanın dediği yap.. oluyor 12 adet ultimate almanıza gerek yok. sadece sonunda 1 tane alıp hepsini donuşturulyor.

Şu an oluyormu kral?

Hocam şu an çalışan var mı?

@mthntkl Selam konuyu hortlatıyorum. Bu 3 yıl alma taktiği hala aktif mi bilmiyorum ama şu şekilde denediniz mi hiç? 12 aylık game pass core key ve 12 aylık ea play + 1 aylık ya da 12 aylık game pass ultimate. Bunu denemedim ama önümüzdeki ay her birinden 1 aylık alarak denemeyi düşünüyorum.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…