3 yıllık 580 TL olayı varmış. 3 yıllık almayı düşünüyorum ama 3 yıl içerisinde oyunlardan sıkılır mıyım? Sizce kaç yıllık almalıyım? 1 yıllık 250 TL oluyormuş.
3 yıllık 580 TL olayı varmış. 3 yıllık almayı düşünüyorum ama 3 yıl içerisinde oyunlardan sıkılır mıyım? Sizce kaç yıllık almalıyım? 1 yıllık 250 TL oluyormuş.
İndirimde orada olan oyunları Steam'de alırsanız tam ne kadara gelir bilmiyorum, yakın bir fiyat olur ancak ömür boyu sizde kalır. Daha çeşitli oyun var hem de.
Çok pahalı. İndirim döneminde 150 TL'ye Steam'den RDR2, 170 TL'ye Epic Games indirimlerinden AC: Valhalla (kuponla beraber), Microsoft Store'dan da Forza Horizon 4 alırım hem daha ucuz olur hemde daha iyi oyunlar olur.
Gamepass oldu sana indiepass. Çok kaliteli indieler var. Ama en son gelen AAA sanırım Doom Eternal. 3 yıl boyunca yeni oyun gelir ama siz 1 yıllık alın. Çok büyük ihtimal 6 ayda sıkılacaksınız sanırım. Bana öyle oldu. Ha bu arada bethesdanın yeni oyunları da eklenecekmiş. O yüzden düşünülebilir ama henüz eklenmedi.